lauantai 18. syyskuuta 2010

Hyvää Hollannista

Työpaikallani on pyörinyt pari hollantilaista 101 woonideeën -lehteä. Tykkään kuin hullu puurosta. Ilmavia, inspiroivia ja ennen kaikkea kekseliäitä ideoita kotiin, kuten kuvista näkyy. Lehti on taas yksi osoitus siitä, että kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Se puhuttelee siitäkin huolimatta, että en osaa hollantia yhtään, en sanan sanaa. Ajattelin tilata aviisin kotiin mutta kotisivun kautta se ei taida onnistua Suomeen. Täytyy kysyä Suomalaisesta taikka Akateemisesta, ehkä siellä osataan avustaa.


P.S. Ajattelin laittaa lomallani (joka alkoi tänään!) tuulemaan ja tusata kaiken maailman hommia. Ja maalata. Ja repiä tapettia.

4 kommenttia:

MevrouwWalvis kirjoitti...

Hei, uskoisin että tilaaminen onnistuu - itselleni on tullut jo parin vuoden ajan saman kustantajan VTWonen. Lähetä sähköpostia toimitukseen (osaavat varmasti englantia) ja kysy ulkomaantilauksen tekemisestä. Kiva blogi sulla, löysin tänne ihan äskettäin:)

lillamilla kirjoitti...

Hei! Tuo MevrouwWalvisin mainitsema VTWonen on mielestani viela kivampi, tutustu ihmeessa, jos loydat sen jostain. Tai voin vaikka lahettaa, jos haluat. Kiitokset blogista, luen tosi mielellani!

Spots kirjoitti...

mevrouwwalvis: katselinkin jo vtwonenia ja olisintilannut ne kimpassa (sivuilla oli sellainen tilausmahdollisuus, mutta vain hollantiin). täytyykin mailata toimitukseen asap.

lillamilla: tutustun ehdottomasti! olin vakuuttunut jo pelkästä kannesta. :-) sitä katsellessa alkoi kiehtoa reissu hollantiin. nyt olisi lomaa ja lomakohde hakusessa. enkä ole ikinä käynyt hollannissa.

Jenni kirjoitti...

Kerro miten käy, 101 woonideen on huippu! Mutta en ole saanut aikaiseksi setviä miten tilaus onnistuisi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...