keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Taas Tukholmaan


Piti lähtemäni lomalle, mutta yritykseni kutistui päivään Tukholmassa. Seilaamme sinne torstaina. En edes tiedä, mitä tahtoisin tehdä. Muutamassa tunnissa ei Tukholmaa kierrä – täytyykin päättää, valkkaako määränpääkseen peruskeskustan vaiko Söderin. Jos vaakakuppi kallistaa jälkimmäisen puoleen, voisin vihdoin ja viimein poiketa Afroartissa.  Päiväpeite on hieno, kori samaten. Ja Acnella olisi yksi villatakki.

6 kommenttia:

Inka-Inari kirjoitti...

Hei! Olen ensimmäisellä vierailulla ja taidan tulla uudelleenkin! :D

Olen koko syksyn kaivannut Tukholmaan, se on ihana kaupunki. Vaatisi ainakin pari päivää, jotta saisi kierrellä rauhassa ja ihastella kaupungin tunnelmaa...

Netta kirjoitti...

Afroartissa tekisi mieli käydä. Tiesitkö muuten tällaisesta: http://www.ikibo.fi/articles/290/
Aukeaa näköjään näinä päivinä.

RuusuLiisa kirjoitti...

Hyvää reissua :)

LILI kirjoitti...

Ihanaa Tukholmaa! Toivottavasti aurinko paistaa ja villatakki lämmittää kotimatkalla :)

Spots kirjoitti...

inka-inari: tervetuloa toistekin! :-) tukholma on ihana. me asuttiin siellä viime vuonna kahdeksan kuukauden verran ja kaivataan kaupunkia kovasti. seuraavaksi sinne onkin päästävä lomailemaan pidemmän kaavan kautta – niin, että ehtii vasastaniin. se on mun suosikkikaupunginosani. :-)

netta: en tiennyt – kiitos vinkistä! turussa (muistaakseni) toimii yksi nettiputiikki, joka myy afrikka-aiheisia juttuja. mä en muista nyt nimeä...

ruusuliisa: kiitos. tästä tulee sienan reissu. se on pyydellyt laivalle pitkin kesää. mut tavoittaa siis pallomerenrannalta. ;-)

lili: tackar. villatakkirintamallani on kyllä liian hiljaista, kun nuo kaikki kolme filippa k:tani ovat täynnä reikiä sun muita vikoja... byääh.

The Serendipity kirjoitti...

Harmittaa, kun jouduin perumaan tämän kesän reissun Tukholmaan. Olisin halunnut päästä omin silmin tsekkaamaan paljon puhutun ja kehutun lifestyle -liike Mathilden ja R.O.O.M.in, joka sitten viime näkemän muuttanut uusiin tiloihin.

Antoisaa matkaa ja lomaa! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...