tiistai 2. marraskuuta 2010

Mistä matto?

Olo- ja makuuhuonekompleksissamme on yksi matto, Ikean Jorun. Se on osoittautunut oivaksi valinnaksi, koska mudanharmaa perusväri peittää kaiken kuran. Ja sitähän piisaa, kiitos Heimon ja Sienan. Viimeksi tänä aamuna pyyhin matosta keltaista koiranoksennusta.


Mutta mieli tekisi jotakin vaaleampaa tai ruskeampaa. Harmillista vain, että matot maksavat maltaita. Tällaisia vaihtoehtoja olen vahdannut netistä, mutta pitäisihän niitä livenä katsella... (Ensimmäinen on Elloksesta, toinen Kodin1:stä.) Jokin vaaleahko kelim olisi ykkönen, ehkä palasista koottu sellainen. Ruskeaa saisi olla, jotakin vaaleaa, kenties rahtunen vihreää. Tai keltaista. Jo on vaikeaa – etenkin pienellä budjetilla.


I have some carpet issues. Would love to have a light-coloured kelim but budget is limited. Big time. Maybe I'll stick with my Ikea Jorun, Or do you have some ideas?

4 kommenttia:

RUMBO kirjoitti...

Mä olen täällä kanssa pähkäillyt mattojen parissa. Välillä tuntuu että en hommaa maton kuin eteiseen ja muut paikat saavat olla matoitta sillä muovimatto on kaunis ja pehmeä. mutta sitten taas mieli muuttuu, mutta niin kauan mennään ilman kun sopivia tulee vastaan.

Spots kirjoitti...

mullakaan ei ole matottomuutta mitään vastaan, mutta meillä on laminaattia lattiassa. se ei tunnu järin lämpimältä jalanpohjassa... vinkkaa mullekin, jos löydät jotakin hienoa. :-)

NENA kirjoitti...

http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=617620&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10008&compartmentId=10063&categoryId=10510#
Näin tän ja tuli het sun matto pähkäilyt mieleen. Tiedä sit onko liian harmaa.

RUMBO kirjoitti...

Mä mielusuti voisin kelpuuttaa Virkkuukoukun virkatun maton tai sitten Bo Conceptilla on pari eri kivaa mattoa, mutta en tiedä. tää muavimatto on vaan niin mukava.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...