tiistai 2. marraskuuta 2010

Vasaralle töitä

Meillä ei ole sängynpäätyä. Tarkemmin ajateltuna en ole omistanut sellaista koskaan – päädyt ovat pönöttäviä (vaikkakin paikkaansa puolustelevia, sanoo eräs, joka pesee erästäkin seinää usein). 


Mutta tällaisen päädyn ottaisin oitis. Poppytalkin kautta löytämäni Union Wood Companyn tekele on kaikessa karuudessaan upea. Vaikka enhän mä sitä ostaisi, vaan nikkaroisin itse. Raakalautasängynpääty menee totisesti vakavaan harkintaan!


We don't have a headboard but this (from Union Wood Company) is something I definitely will consider. By the way, it's a perfect DIY project!

3 kommenttia:

mp kirjoitti...

http://bit.ly/9jsKPp

Tein itse hyvinkin samantyylisen sängynpäädyn vuosi sitten. 2h meni aikaa rakenteluun ja materiaaleihin n. 8€ ilman bensakuluja.

Piet Hein Eek, vapise!

Mikko kirjoitti...

Meillä on maalla vanha purku-uhan alla oleva riihi, jonka seinissä on ihan täydellisen harmaata, säänpieksemää lautaa. Mietin joskus että niistä saisi hienon päätyseinän vaikka alkoviin, mutta toi sängynpääty vois olla melkein parempi idea.

Spots kirjoitti...

mp: niin sitä pitää. täältä tullaan jälkijunassa. :-)

mikko: meilläkin on maalla vanhaa harmaaksi patinoitunutta puuta ja varmasti muutamia sellaisiakin lautoja, joissa on punamullan jämiä tms. pakkohan tästä on projekti ottaa. bloggaa sitten omasta tuotoksestasi, mä kirjoitan omastani. jei!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...