torstai 25. marraskuuta 2010

Tervetuloa neule- kautta virkkuukerhoon!

Kappas. Viime merkinnästäni on kohta kokonainen viikko. Bloggaus jää jalkoihin, kun kuluttaa päivän työpaikalla ja harjoittaa illat yksinhuoltajuutta. Mutta koska herra Hoo on täällä tänään, ehdin kirjoittaa rivin kaksi.

Olen virkannut. Patalappuja ja jättimäistä mummoruutua, josta aion tehdä tyynyn. Virkkasin myös huovutettavan kassin. Harmaan ja hienon. Kuvaan, kunhan kaamos kaikkoaa. Neuloin myös yhden liivin, johon en ole löytänyt nappeja. Kuvaan senkin. Ja viime vuonna aloittamani villatakin, joka on puolikasta hihaa vaille valmis.

Mutta asiaan. Tervetuloa turisemaan ja neulomaan ja virkkaamaan ja kirjomaan taikka muuta sellaista ensi viikosta alkaen! Ensimmäinen ompeluseura kokoontuu keskiviikkona 1.12. kello 17–19 Novitan LankaDelissä (Malminrinne 1, Helsinki). Lupaan tuoda teet ja kahvit, ties vaikka keksitkin! Mukaan mahtuu parikymmentä tyyppiä. Ilmoittautumisia on sadellut, mutta tarvitsisin nyt sitovia sellaisia – vaikkapa sunnuntaihin mennessä osoitteeseen mmmustatuntuu@gmail.com.

Kerhossa saa tehdä, mitä tahtoo. Jos nurkissasi lojuu keskeneräinen käsityö, ota se mukaan. Tai jos tahdot tehdä elämäsi ensimmäisen villasukan, tule ihmeessä: joukosta löytyy aina joku, joka osaa neuvoa. Meikäläinenkin – ainakin pienesti. Ajattelin itse tehdä jotakin ontelokuteesta. Ehkäpä mattoa. Taikka virkata pöllöjä. Tärkeintä on saada samanhenkisiä tyyppejä yhden pöydän ääreen, eikö?

Toinen kerta on 15.12. Ja jos homma alkaa hoitua mallikkaasti, kokoonnutaan kerran pari kuussa!

P.S. Myymälä on muuten kerhon ajan auki. Jos lanka loppuu taikka puikko paukahtaa poikki, uuden saa hankkia heti. :-)

7 kommenttia:

Outi kirjoitti...

voi että, mäkin haluun! vaan taitais tulla vähän liian pitkä kerhomatka täältä turusta asti.. hö.

Spots kirjoitti...

voi, outi! täytyy järkätä joskus jokin viikonlopputempaus yöpymisineen päivineen. sitten mukaan pääsisivät muualtakin suomesta tulevat. :-)

Julia. kirjoitti...

En osaa neuloa,virkata tai yhtään mitään, enkä tiedä pitäisinkö siitä edes, mutta aina kaikki leikitään yhdessä ja opitaan on kivaa. Harmi että kaupunki vaan on eri!

hertta kirjoitti...

Neulomiskerho on kyllä ihan paras juttu! Me kokoonnutaan Herkun ja koukun kanssa kerran kuussa. Jokainen emännöi vuorollaan kotonaan ja muut tulevat kylään. Sit herkutellaan, koukutellaan ja mitä milloinkin. Ne sunnuntai-iltapäivät on ihan parhaita!

Onnea teidänkin kerhoon!

Spots kirjoitti...

julia: no höh. olisi ollut lystiä tavata!

hertta: kiitos! tulkaahan joskus meidänkin kerhoon koko koplalla!

Esba kirjoitti...

ou nou! mä en ollut huomannut tätä, kun olen ollut kipeänä koomassa viikon. eilen ja tänään olen vähän lueskellut blogeja ja just huomasin, että minna oli esitellyt pipon, jonka oli tehnyt kerhossa.

mutta apua! te ootte noin hyviä!!! mähän en siis osaa tikata ollenkaan. siis aikuisten oikeasti. traumatisoiduin muutama vuosi sitten savikerhossakin, kun kaikista töistä tuli vain muotopuolia, joita ystäväni kutsui "hiomattomiksi timanteiksi" :) heheh! jospa joku mua vähän neuvoisi joululomalla, niin pitää sitten tsekata tilanne.

Spots kirjoitti...

esba: ens kerralla messiin! harrastelijoita tai aloittelijoita me kaikki siellä ollaan. :-) tuu ihmeessä, kyllä me sua jeesataan. olis hienoa nähdä ihan livenäkin näiden blogivuosien jälkeen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...