lauantai 4. joulukuuta 2010

Eteinen

En muista, olenko näyttänyt tämän kuvan jo aiemmin. No, siinä on meidän eteisemme (keittiökaapit ovat oikealla eivätkä näy kuvassa – kaipaan yhä vinkkejä kelpo laajakulmaobjektiiveista Canonin perus-450D-runkoon). Kun muutimme tänne, täällä ei ollut kaapin kaappia. Nyt eteisessä on kaksi Ikean Paxia, joista ensimmäinen säilöö ulkovaatteet, toinen kaikkea, siis kertakaikkiaan kaikkea maalipöniköistä matkalaukkuihin, laskuihin ja lapioihin (pieniin ja muovisiin). ;-)

Eteisessä on myös Mazen pikkuinen hylly, jonka päällä on paperipussillinen avaimia, kolikoita, hiuslenkkejä, puhelimia, mittanauhoja... Alimmaisella hyllyllä ovat koirankakkapussit ja talutin.

Ja sitten on Tolix. Musta jakkara, jolla kiipeilen ylähyllyille. Matto on Åhlénsilta Tukholmasta. Maksoi viitisenkymmentä euroa. Sanoisin, että edukas. Ja tuo ovesta roikkuva pussukka. Siinä me säilömme muovipusseja. Ompelin sen Marimekon Räsymatosta. Jos jotakuta kiinnostaa ohje, joka on hävyttömän helppo, voin sen tänne kirjoittaa.

I hope I haven't showed this picture before. It's possible, though. This is from our hall (our small kitchen lies on the right side of this rather small space. When we moved here, we didn't have any closets etc. Or the apartment didn't have any storage space, to be exact. We bought some basic Ikea Pax closets. And a little shelf from Maze. There's also a Tolix. A great help for a short person like me. ;-)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Minua kiinnostaisi se ohje siitä muovipussipötkylästä! Ihan epätoivoon asti muovopusseja tursuaa sieltä täältä. Kiitos jo etukäteen.

-Satu

RuusuLiisa kirjoitti...

Aivan loistavaa. Hylly sais kotiutua meillekin koska tahansa ;)

Spots kirjoitti...

satu: kirjoitan oitis, kun saan napsittua tuosta muutaman lähiksen. :-)

ruusuliisa: kiitos. :-) katselin juuri, että tuolta kaapin vierestä pilkottaa moppi - heh. mä tilasin tuon hyllyn jostakin ruotsalaispuljusta. olen kirjoittanut siitä ennenkin. voin kaivaa yhteystiedot, jos tahdot. se on hyvä hylly, just sopivan pikkuinen.

Netta kirjoitti...

Mulla on vähän samantyylinen pussukka, jonka ompelin ihan itse (suuri saavutus), jossa säilytetään koirankakkapusseja ja johon nyysin idean Cath Kidstonilta... Kangas vaan ei ole noin tyylikäs. :)

Hanna kirjoitti...

Muovipussipötkylän ohje tänne kiitos myös, lähetän sen edelleen äidilleni, sillä nyt meni hermo näihin ajelehtiviin muovipusseihin.

Madelen kirjoitti...

Tyylikäs eteinen! :)

Spots kirjoitti...

netta: heh, juu tuon pussin ompelu on saavutus. ;-) pitäisi muuten tehdä itsekin samanmoinen koirankakkapusseille.

hanna: luvassa on. heti, kunhan pääsen maaseudun jupimesta takaisin keupunkiin. :-)

madelen: kiits.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...