sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Kinusin...

... itselleni kengät. Ihastuin Esban See by Chloén nilkkureihin siinä määrin, että tahdoin samankaltaiset. Koska kymmensenttinen korko saattaa olla (siis on) meikäläiselle liikaa, olin onnessani, kun löysin kengät kiilalla. Niillä köpöttely onnistuu vähäsen helpommalla.

Kenkäostosmatka kääntyi kuitenkin mutkaiseksi, ja jouduin kinuamaan mieheni korttia. :-) Ensimmäisen vuorokauden verran sain kieltäviä vastauksia, mutta sitten se lupa heltisi. Siippani pää on tosin helposti kääntyvää sorttia, which is nice.

Odotan jo kuivia katuja, mustia paksuja sukkahousuja, mekkoja, vihreää parkaa ja pakettia net-a-porterista. Sitten vain kengännauhoja koristavat tupsut heilumaan!

6 kommenttia:

Misty kirjoitti...

Tosi kauniit ja kiva, kun sait kortin käyttöösi =D
Kävin tarkistamassa tarjonnan ja voih, ihastuin mataliin Chloén bootseihin. En vaan pysty millään perustelemaan itselleni, miksi tarvitsisin nykyisessä elämäntilanteessani vaalean beessin väriset (arka väri)kengät, jotka maksavat 600 euroa. Dam!

Nna kirjoitti...

Oi, mitkä kengät!

Esba kirjoitti...

Jes, jes jou!!! 8-) Mäkin surffailin noita myös! Siis sen jälkeen, kun olin ostanut ne yhdet. On ne makeet! Omnomnomnomnom! Ja aika kiva mies sulla :)

Spots kirjoitti...

misty: 600 euroa on kyllä aika suolainen hinta... ;-) laukusta voisin ehkä sen maksaa, mutta en nyt ainakaan vielä kengistä, hih.

nna: odotan jo intona, että näen ne livenä.

esba: jes, jes! mä kyllä olisin tykännyt enemmän siitä mokasta, mutta kyllä nahkakin kelpaa.ja juu, eihän tuossa miekkosessa mitään vikaa ole. hyvän sain. ;-)

Nanna kirjoitti...

Varmasti kinuamisen arvoiset ;)

Spots kirjoitti...

nanna: arvaa vain - ne tulivat jo tänään kotiin! aivan ihanat!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...