maanantai 10. tammikuuta 2011

Okrankeltainen + neonpunainen

Sisustamisvimmani ei suinkaan vähene sillä, että sadan metrin säteellä sijaitsee kolme suosikkikauppaani, kuten tiedätte.

Tämä tyyny tarttui joskus joulukuussa mukaani Poreesta. Okrankeltaisen ja neonpunaisen yhdistelmä on vähintääkin kummallinen, mutta vetävä kuin mikä. Kamerani mielestä liiankin vetävä, koska punainen on totisesti punainen. Vaikka siitä syytän vain itseäni: pitäisi päivittää vermeitä, ostaa jalusta ja jokin salamasysteemi. Jos vaikka opettelisi kunnolla kuvaamaan.

Se, että kodin pohjaväri on valkoinen, mahdollistaa monenmoiset värikokeilut.Vaikka toisaalta: passaahan niitä käyttää, vaikka seinät toistaisivat sateenkaarenvärejä. Mutta minäpä olen arkajalka.

Decorating is easy, since there's only 100 meters to my three favourite shops. This cushion is from Pore. I find the colour combination rather interesting: a bit like mustard plus neon pink! But still, I totally and utterly like it, especially those tassels. The thing that our walls are pure white allows to play with odd colours. Surely you can do it with colourfull walls as well, but I can't – coward, you know...

5 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

En ole kummankaan värin ystävä, mutta yhdessä nuo näyttävät hyvältä! Etenkin viimeisen kuvan tikkaus on ihan paras.

Mukavaa alkanutta viikkoa :)

Spots kirjoitti...

hih, en mäkään. :-) mutta kombinaatio oli niin kumma, että tyyny oli pakko saada. plus että se on aivan ihanaa matskua. ja siinä on kulkunen!

ihanaa viikonalkua sinnekin, muru!

Jonna kirjoitti...

Kulkunen kruunaa. Mä rakastan kiliseviä asioita.

Rilla, kirjoitti...

Kohta on meidän tyttelillä juuri tuon keltainen villatakki, kun emokki pistää puikot kilisemään. ;)

Spots kirjoitti...

jonna: kulkunen saa kyllä suupielet kohoamaan. :-)

rilla: hyvä valinta! mä teen juuri raidallista villatakkia, jossa on myös tuota okraa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...