torstai 17. helmikuuta 2011

K.I.I.T.O.S.

Ruusuliisa, kiitos. Sana 'stylish' on meikäläisestä valovuosien päässä: herään aamu toisensa perään täysissä pukeissa kolmevuotiaani vierestä. Kertokaapa, miten te selviätte lastenne nukuttamisesta nukahtamatta...

Jatkan tunnustusta seuraavalle seitsikolle: parivaljakko Riikka ja MirjaLiliMikkoJonnaMinjaLiivia ja Madelen.

Ja kerron tähän samaan syssyyn seitsemän asiaa itsestäni, kuten kunniamaininta edellyttää.

1. Huomasin juuri pitäväni murretuista pastelleista ja pohtivani, laittaisinko kotimme uuteen kuosiin. Se tosin kysyisi pätäkkää, ja sitä pitäisi pikemminkin säästää, koska...
2. ... lähdemme viettämään mieheni kolmekymppisiä toukokuussa New Yorkiin.
3. Olen ollut yli kymmenen vuotta ammatissani. Se tarkoittaa KUUDEN viikon kesälomaa!
4. En tiedä, mikä meikäläisestä tulee isona. Mietin sitä monesti. Sekin mietityttää, koska tykkään työstäni – kaiketi liikaa.
5. Viime kirjasta on kulunut liiaksi aikaa. Haluaisin lukea enemmän mutta käytän vähäisen vapaa-aikani neulomiseen. Hyvä sekin. Käy kyllä kukkaron päälle... (Nimimerkillä "Kahdeksan Noro Silk Garden -kerän onnellinen omistaja")
6. Lähden huomenna Tukholmaan. Aion valokuvata, kahvitella, koluta levykauppoja ja katsella Those Dancing Daysia likeltä. 
7. Syön tänä iltana rasiallisen Geishaa ja neulon rönttöpaitani loppuun. Ainakin melkein! (Terveisiä vain Villaketulle!)

7 kommenttia:

Road trip in Finland kirjoitti...

Kiitos:) Meidän molempien pulesta. Mulla kans alkaa tän kesän jälkeen kuudenviikon lomat. Kymppi kun raksahtaa sopivasti kesän jälkeen vasta:/
Riikka/rtif

Anonyymi kirjoitti...

noh,
vaikkapa niin ettei kolmevuotiasta enää tarvitse nukuttaa ;)

ainakaan vieressä makaamalla kovin pitkään.

Tsemptsemp
P

RuusuLiisa kirjoitti...

No höh :S valitettavasti en osaa nukutusjuttuihin ottaa kantaa kun meillä kipitetään sänkyyn pesujen,pisujen ja pusujen jälkeen ja jäädään sinne. Pitää koputtaa puuta, että näin tulee jatkumaankin. kopkop.
Voi elin kun olen nyt melkein vihreä kateudesta :D eikä helpota yhtään matkakuumetta ajatus keväisestä nykistä. Mutta hienoa, varpilla aivan mahtireissu! Lähteekö S matkalle mukaan? Ja hyvää Tukholman matkaa, pidä hauskaa ;)

Spots kirjoitti...

riikka: me vanhukset... ;-)

P: niin no, tuntuu, että tässä lapsenkasvatuksessa on kaikenlaisia vaiheita. meni melkein kolme vuotta, että lapsi nukahti itse sänkyyn, nyt ei millään ilman äitiä. mistäpä sitä tietää, mitä pienen päässä liikkuu. juuri eilen kyseli, mitä tapahtuu, kun ihminen kuolee... no, onneksi heräsin sieltä vierestä tänään tekemään vielä töitä.

ruusuliisa: niinpä! noin meilläkin aiemmin, mutta nyt ei nukuta yksin, ei niin millään. s ei lähde amerikkaan, ihan kaksistaan karataan. :-) samoin kuin tukholmaan aikuisseurassa. halit sinne!

Jonna kirjoitti...

Kiitos!

Minäkin olen huono antamaan vinkkejä nukutteluun. Meillä nuo nukahtavat toisinaan itsestään, mutta aika monesti saa yleensä käydä silittämässä, peittelemässä, viemässä vettä tms.

Yksi hyvä konsti on kyllä se, että laittaa puoliskon nukuttamaan ipanat :D

Kivaa reissua!

Lili kirjoitti...

Kiitos! Teen omani ihan just!

Spots kirjoitti...

jonna: hehhee, koetan siippakonstia hetimiten. :-)

lili: you're welcome! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...