perjantai 8. huhtikuuta 2011

Onnettaren suosikit

Tiedän, Random Generator hoitelisi arvontapuuhat puolestani, mutta meikäläinen tykkää pienten paperilappusten saksimisesta. Nyt niitä saikin saksia, sillä Polkka Jam -arvonta keräsi tavattoman tukun vastauksia! Kiitos kaunis itse kaikille. En tosin ihmettele, että kilpa kiinnosti: meikäläisestäkin on harvinaisen hauskaa tuijotella keittiön seinällä killuvia pyyhkeitä. Kortit pääsevät koristamaan työhuonettani ja piristämään arkipäiviäni.

Mutta voittajiin! Ensimmäinen palkinto eli Polkka Jam -pyyhe matkaa Sannalle, joka kommentoi tähän tapaan:

Hei! Ihana arvonta, olen miettinyt Polkka Jamin julisteen ostamista piristämään keittiötä, ja valinta osuisi silloin tuohon aurinkoisen keltaiseen kuppipinoon, ehdottomasti. 7. huhtikuuta 2011 21.35

Korttisetit matkaavat Hedelmäsalaatille ja Paulalle, jotka osallistuivat seuraavin vastauksin:

Minä myös ! Vaikka kaikki kuovit on ihan mahtavia niin samovaari on silti paras ! 4. huhtikuuta 2011 22.16

Jes! Vielä ehdin mukaan ja vieläpä kahdella arvalla, laitan linkityksen blogiini. Santsi on mun suosikki! 6. huhtikuuta 2011 8.55

Voittajakolmikko, toimitatteko yhteystietonne, niin välitän ne edelleen polkkajamilaisille? Ja Sanna, kerrotko vielä, mikä on suosikkisi keittiöpyyhkeistä: sinertävä santsi, purppurainen kuppila vaiko keltainen samovaari?

Mojovat onnittelut kaikille ja kiitos osallistujille!

2 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Oijjoiiii! Ihanaa! Kylläpä minua on onnenkantamoinen potkaissut. Voitin näin ihania kortteja. SUURkiitokset :) Laitan heti mailia yhteystiedoistani.

Spots kirjoitti...

kiitos itsellesi osallistumisesta, paula. :-) yhteystietosi matkaavat polkkalaisille, jotka toimittavat sulle korttipinkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...