sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Toast, please.

Osallistun muutaman viikon kuluttua juhlaan, johon pitäisi myös pukeutua. Mekon malli selkisi sekunnissa – kiitos Toastin kevätkatalogin. Enää pitäisi palkata ompelija. (Olisin totta maar tilannut mekon Britanniasta, mutta sen väri ei miellytä: minun juhla-asuni on musta, on ollut niin kauan kuin muistan. Astelin mustassa vihillekin.)

Toastin katalogit tarjoavat inspiraatiota niin vaatekaapin kuin kodinkin suhteen. Ne kulkevat kassissani kaikkialle, tarjoilevat armasta ajankulua ruuhkaratikassa taikka hiljaisen, aatoksia herättävän hetken töissä, jos (ja joskus kun) ajatus ei muutoin juokse.

Kaksivärinen jakku on kaunis.

Ja nämä värit vievät tajun. Yksi konjakinvärinen nahkasohva, kiitosta vain. Ja viitisenkymmentä vaatetta Toastilta. (Kannattaa kyllä katsastaa myös kodinsisustuskatalogi.)

Toast. The best kind of eye candy. And the amount of inspiration the catalogues give you! I'm having huge troubles resisting an order or two... It would be my first Toast purchase. Any thoughts about quality etc.?

4 kommenttia:

heidi kirjoitti...

Hienoja kuvia, lehdessä jota en ole koskaan selannut. NYT alkoi kiinnostaa todellakin tuo toast! :)
Sohva on kertakaikkisen herkullinen...

hoppu design kirjoitti...

Ihanan herkkiä kuvia.
Kommentoin tässä aiempaan postaukseesi koruista: kokeile lakata koru läpinäkyvällä kynsilakalla, (allergikko-) ystäväni sai näin monta korua takaisin käyttöönsä.

saara

Saija kirjoitti...

Olit oikeassa. Selasin tuon house&home katalogin - upeita kuvia. Inspiroivia ja kauniita!

Leena kirjoitti...

ihana toast.
kiitos vinkistä- joskus muinoin tilasin katalogin
ja nyt sun muistutuksesta tilasin taas! hauskoja juttuja!

onko tietoa minkälaista laatua? ovatko hyviä?
en ole koskaan tilannut mitään. isoa vai pientä mitoitusta?

ihania!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...