torstai 7. huhtikuuta 2011

skinny laminx

Vielä jonakin viikonloppuna sukellan Etsyn syvyyksiin. En edes uskalla ajatella, mitä kaikkea kädentaitajan virtuaalinen taivas sisältää.

Tutkimusmatkani ensimmäisiin kohteisiin lukeutuu eteläafrikkalainen skinny laminx, joka yhdistelee herkähköjä, luonnosta lainattuja kuoseja, Donna Wilsonia ja vähäsen slaavilaisuudestakin kuiskuttelevia kulmikkaita kuppeja ja muita.

Tyynyhullu haihattelija tilasi sohvalle puluja. Pehmikkeitä ei voi olla kylliksi, eihän?

One of my wishes is a free weekend dedicated to Etsy. I'm not that familiar with its shops – and it's a pity. I couldn't think of a better place to be inspired. But when I do get a moment, I'll take a proper look at skinny laminx, an absolutely adorable shop in South Africa. One can't have too many cushions – right...?

4 kommenttia:

dressedtogrow kirjoitti...

Meillä on noi samat pulut! Olen ihastellut Skinn Laminxin juttuja jo pitkään, aivan ihania kuoseja. Huvittaisi tilata pulujen seuraksi jotain muutakin häneltä.

-Johanna

Spots kirjoitti...

mahtavaa! oletko ollut tyytyväinen kankaan laatuun? ja totta, kyllä pulut tarvitsisivat myös kavereita. :-)

dressedtogrow kirjoitti...

Joo, itseasiassa laatu on mielestäni tosi hyvä! noi on ollut puolisen vuotta ja ovat kuin uudet, ja kangas on jämäkän oloista. Meillä on kanssa just toi sama väri!

Jossain vaiheessa suunnittelin verhoilevani sohvan Skinny Laminxin kankaalla, Orla-kankaalla siruunankeltaisena (mutta sekin projekti on jäänyt odottamaan sopivampaa hetkeä)

-Johanna

Laura kirjoitti...

Meillä on Skinny La Minxin keittiöpyyhkeitä lahjaksi saatuina muutaman vuoden takaa, kun veljeni oli töissä Etelä-Afrikassa vol.1. Pyyhkeet ovat edelleen kuin uusia vaikka nitä on pesty ja käytetty ahkerasti. Laatu on +++++ priimaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...