keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Matolle paikka

Siirtelin yhtenä iltana huonekaluja. Virhe. Siirrän ne kohta vanhoille sijoilleen, ensimmäisenä sellaisena hetkenä, kun olen vielä valoisan puolella kotona. Toisaalta kokeiluni osoitti, että yhteen huoneeseen saa sopimaan neljä erilaista soppea: täältä löytyvät makuu-, olo- ja ruokailutila, työpisteellekin olisi paikka, jos omistaisimme sellaisen. Stringin systeemi on ainaisella ostoslistalla. Ties vaikka saisimme veronpalautuksia (toivoo eräs, joka on maksanut viime vuodet nelinumeroisia mätkyjä – ja kyllä, tiedän, omaa tyhmyyttäni).

Matollekin olisi paikka, vaikka kahdellekin. AnnaO:n valikoimista löytyisi tällainen kaksikko. Kovin kiva, kelpuuttaisin kyllä. Toisaalta latasin juuri Divaani shoppaa -sovelluksen iPhoneeni. Sillä saa hyvän huojennuksen naapuri-Tikaun matoista. Askelmani kulkenevat sinne: kotikortteliputiikkien kannatus on liki sydäntäni. Ja sitä paitsi siellä on auringosta muistuttavia Rainbow-tyynyjä, joita olen tihrustanut näyteikkunan takaa koirankusetuslenkillä jos toisella.

I didn't know AnnaO had a carpet collection. These two are totally beautiful. I'd love to try them on – our floors are just too empty. Too bad there's no place in the neighbourhood that sells AnnaO's carpets. But luckily there's always Tikau with its carpets and Rainbow-cushions. And it's only 100 meters away. :-)

4 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Täälläkin matto mietinnässä... Tuo musta-valkoinen on aivan ihana, samoin portaikko... Itse olen pohtinut sitä Ikean musta-valkoraidallista, joka vilisee joka toisessa blogissa. Mutta haitanneeko tuo. Tai sitten mennään helposti ilman mattoa jatkossakin... Saa nähdä!

Sofia kirjoitti...

Onneksi haaveileminen ei ainakaan maksa mitään. Ja onnea on sekin, että olin viime kesänä taskut kesätyörahoja pullollaan Stockmannin Habitat-alessa kärppänä ja nappasin (omalle silmälle) täydellisen villamaton omakseni hyvällä alennuksella varustettuna.

Kyseinen matto jäi kyllä evakkoon muihin nurkkiin, kun en viitsi sitä tänne vinokattoiseen opiskelijapuutaloon roudata.

Minna kirjoitti...

Mullakin pörrää se Tikau mielessä. Ihana liike ja kauniit tuotteet. Voikaa hyvin rouva kässäriemäntä : )

Spots kirjoitti...

nonna: se ikean musta-valkoinen stockholm on hyvä hankinta. meillä on sellainen sienan huoneessa. villa on helppo pitää puhtaana, ja onhan se matto hieno kuin mikä. eikä perusväreihin taida kyllästyä koskaan. :-)

sofia: älä muuta sano. ja hei, stockmannin habitat-ale - kerro lisää! onko se perinne? jos on, niin oih, sinne ensi syksynä. kävin viime viikon barcelonan-matkallani paikallisessa habitatissa, mutta koska reissasin pelkällä käsimatkatavaralla, saalis oli pikkiriikkinen. käynti oli kyllä inspiroiva kuin mikä!

minna: tikau on ihana. töllötin juuri äsken näyteikkunaa, kun kävin kusettamassa koiran. siellä voisi oikeastaan asua, kaikki natsaa kohdilleen. :-) ja samat sanat sinne, voikaa hyvin, rouva stylisti. oli huisia nähdä aamulla - vaikka vain pikaisesti. puss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...