torstai 7. heinäkuuta 2011

Kyytipojiksi kengät

Arelalizzan mekolle olisi ollut tänään käyttöä: pääsin ylläripyllärikseni Dinosaur Jr:n keikalle. Enkä totisesti tiedä, mitä pukisin päälleni. Jos kaapissani killuisi edellä mainittu mekko, olisin sukeltanut siihen ja kiskonut koipiini Whyredin nilkkurit, jotka hain hetki sitten postista. Kiilakorkoisissa kengissä piisaa korkeutta, mutta pullean platon ansiosta niillä on helppo kävellä – meikäläisenkin.

Suuntaanpa tästä vaatekaapilleni. Päälläni oleva, musta puuvillahaalari ei nyt passaa, koska sen rintamus on täynnä aurinkorasvaa. Käsikin oli mennä sijoiltaan sitä levittäessäni. (Siitä silti viis: tämä on paras päivä pitkiin aikoihin – I'll keep you posted.)

Bought a pair of new shoes. Gosh, they know how to make all kinds of things in Sweden. These come from Whyred.

3 kommenttia:

Tarumarja kirjoitti...

Ihanat kengät. Olen tilaamassa yksiä Whyredin kenkiä ja mietin kokoa. Muistelisin jostain lukeneeni, että Whyredillä vähän naftimmat koot. Tilasitko normaalia, omaa kokoasi?

Spots kirjoitti...

joo, mä tilasin oman normikokoni, mutta pakko myöntää, että pienehköä kokoa ovat. vinkiksi siis, että jos sun kokosi olisi esimerkiksi 36,5, kannattaisi tilata 37:t. :-)

Tarumarja kirjoitti...

Kiitokset vinkistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...