tiistai 19. heinäkuuta 2011

Takaisin Tampereelle

Johan tässä pari vuotta vierähtikin poissa, aluksi Tukholmassa, sitten Helsingissä. Tulevasta en tiedä – tai tiedän sopivasti. Töitä, syyskursseja ja joulun korvalla kouluun, vähän kuin uudelle alalle, tutulle kuitenkin. Ties vaikka kehtaisin kutsua itseäni kahden vuoden kuluttua valokuvaajaksi.

Musta tuntuu on kohta kolmevuotias. Taitaa olla aika kirjoittaa ja kuvata omalla nimelläni, vaikka Spotsista pidänkin. Ja pisamistani, pseudonyymini syistä.

Ja uudesta kodistamme, vaikka sen keittiö näyttääkin toistaiseksi tältä. Jos vain kerkiän, karkaan viikonvaihteeksi Tampereelle moukaroimaan kaapit alas. Ja maalaamaan yhden kaksi seinää. Oma koti kullan kallis. Ja pää pitkästä aikaa ideoita täysi. Tulette toivottavasti näkemään.

Big changes. I decided to leave my job as a managing editor and follow my dream. Goodbye Helsinki and welcome Tampere and some studies in photography. Bought a flat, too. Haven't been there yet since the purchase, but I'm planning a trip there during the weekend. There's a few things to do with a hammer. The kitchen above is the biggest one. 

16 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Voi jee! Isot onnittelut uusista, rohkeistakin kuvioista :) kunpa hmm..uskaltaisikin repäistä ja ja ja ja...jotain. Mutta oikeesti ihanaa! Halirutspuss sinne :)

Tiinakaisa kirjoitti...

ohhoh, paljon uusia kuvioita! ja onnea uudesta kodista, omasta. mielenkiinnolla seuraan remppaa..

Pauliina kirjoitti...

Onnea muutoksiin ja tsemppiä remppaan! Voin kuvitella, että ideoita piisaa :)

Laura kirjoitti...

Vaude, onnea opiskelemaan pääsystä ja muutosta! Saako kysyä minne meet opiskelemaan valokuvausta?

Ja nythän sä pääset toteuttamaan kaikkia sisustusjuttuja mistä oot haaveillu!

Nalle kirjoitti...

Onnea! Kun jostain luopuu, saa uutta tilalle. Tampere on hieno kaupunki.

Sort of Pink kirjoitti...

Kuulostaa mahtavalta! Onnea kouluihin ja uuteen kotiin! Jään innolla seuraamaan uuden kodin remppaa - koska meilläkin parasta aikaa rempataan ;)

Minna kirjoitti...

Onnea Jonna! Minusta mielettömän hieno juttu ja ai, luovut sitten tuosta ihanuudesta, kaariovet ja kaikki ; ) Voikaa hyvin ja nauttikaa että saatte tehdä asioita mistä todella pidätte.

Anu kirjoitti...

Onnea kouluun pääsyn johdosta ja uudesta kodista! :) Mielenkiinnolla jään seuraamaan remontin edistymistä.

kaisu kirjoitti...

oho. villiä! ei olisi minusta suuriin muutoksiin. peukku.

Maija kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Tampereella on ihmisen hyvä olla (vaikka on toki täällä Helsingissäkin. Mutta on Tampere silti vaan aina Tampere.)

Madelen kirjoitti...

Onnea opintoihin ja uuteen kotiin! :)

hr kirjoitti...

Oi, tervetuloa Tampereelle!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea muuttoon ja koulun aloitukseen!
Haha, keittiössä on vähän samaa fiilistä ja aikakautta kuin omassamme, putkiremppaa odotelessa :)
Neulekerhoa tulee kyllä ikävä.. :)

Marika

bubble kirjoitti...

Onnea uudesta kodista! ^__^ Varmasti kiva aloittaa elo Tampereella :)

Kolme vuotta kuulostaa hyvältä ajalta, jospa ensi talvena itsekin uskaltautuisin luopua nimimerkistä ja vaihtaa omaan nimeen.. Mutta pisamista en luovu ikinä<3

Kimpassa kirjoitti...

Kääk! Mitä suuria muutoksia täällä onkaan. Toivotana Jonna hurjasti teille tsemppiä muuttoon ja onnea uusiin haasteisiin. Minuakin kiinnostaa mihin menet opiskelemaan? Voi juku sanon, mutta ihanaa!

Jonna kirjoitti...

kiitos kaikille tsemppaamisesta. parina iltana on iskenyt pakokauhu, että oliko se ratkaisu sittenkään oikea, mutta se kai kuuluu asiaan. tästä tulee vielä hyvä homma. ja meikäläisestä ehyt ihminen. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...