keskiviikko 24. elokuuta 2011

Oikein ja aina

Kyllä on, kuulkaas, hidasta tämä meikäläisten muuttaminen. Pimeäkin tuli, ennen kuin kerkisin kaivaa kameran esille.

Charley Harperin muistipeli on kuukauden takaa, muistaakseni siltä viikolta, kun vaihdoimme kotikaupunkia. Mutta se siitä. Kuvassa (joka on otettu hotellissa) on jotakin, joka on möllöttänyt mielessäni siitä pitäen – vilttipä hyvinkin. Se muistuttaa taas siitä, että yksinkertainen on parasta: ainaoikeinneulos mustalla ja muutamalla harmaan sävyllä.

Saa nähdä, saanko samanlaisen aikaiseksi. En suoranaisesti nauti suurien ainaoikeinpintojen neulomisesta, vaikka ne hyviltä näyttävätkin. Kas, siinä pulma.

Just wondering do I have the patience to knit a similar kind of blanket... Looks good and more but is boring to do. There's a dilemma.

9 kommenttia:

Dorit kirjoitti...

Mä innostun joka syksy kutomaan jotain. Ja sitten osa jää kesken.. Juuri löysin pari päivää sitten kaulahuivin puolikkaan laatikosta, pitää ehkä jatkaa tänä syksynä se valmiiksi! Aina oikein kyllä toimii, näyttää ihanalta toi viltti!

Jonna kirjoitti...

mä neulon yleensä vähän koko ajan, mutta nyt en ole koskenutkaan mihinkään sitten kesäkuun alun... ja se keskeneräisten pino, voi pers: 2 x villatakki, 2 x villapaita, 2 x pipo, 1 x polvisukat, 1 x kaulahuivi... pitäisi melkein tehdä sopimus itsensä kanssa, että nuo valmiiksi, ennen kuin saa aloittaa mitään uutta. mutta eihän sitä malta, syyslangat ja kaikkee. :-)

hr kirjoitti...

Hih, juuri eilen hiplasin tuota samaista peliä uuden kotikaupunkisi Akateemisessa. :) Se on hieno. Kuin myös neuloksesi. Meikä puolestaan on niin laiska, että suorastaan nautin vain oikean neulomisesta... Siinä lajissa en jotenkin kaipaa haasteita, vaikka haluaisinkin osata sitä paljon paremmin!

Jonna kirjoitti...

hr: mä ostin pelin juurikin sieltä. ;-) meidän täytyy laittaa nyt jokin neulekerho tampereelle pystyyn!

Esba kirjoitti...

No nyt mä olisin ollut valmis sun neulekerhoon! Oon tehtaillut monena iltana virkkamalla aivan mahtavia kotitossuja. Pitää ottaa kuva blogiin, kun jaksan. Vähänkö ihana tuo viltti! Mietin, että millaiselta näyttäisi paksulla langalla virkattuna joku tuollainen? Hmm. No nyt aion tehdä vajaat 20 tossua ensin :) Toivottavasti olet viihtynyt Tamperella taas!

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tuo ole niitä Mummon Kammarin vilttejä? Niitä pitäisi ymmäärtääkseni tulla myyntiinkin Villaan myöhemmin. Näyttää kyllä huippuhienolta!
-J

Jonna kirjoitti...

esba! kotitossukuvat kehiin, mulla olis tarvis sellaisille. tuo viltti on kyllä kiva, ei nyt mikään crux, mutta mukava – ja onnistuu varmasti virkatenkin. :-) ootko sä muuten ollut tyytyväinen siihen cruxiin? tampereella on leppoisaa, eikä helsinkikään pääse unohtumaan, kun käyn siellä joka viikko duunien puolesta.

anonyymi: joo, sehän se olikin, kun eilen koetin miettiä viltin valmistajaa! mummon kammari, kyllä! ja hotelli on tosiaankin villa. :-) hitsi, jos kuulet, milloin noita tulee sinne myyntiin, niin vinkkaa ihmeessä!

Esba kirjoitti...

On se Crux kiva, mutta kesällä sille ei ole ollut vielä kamalasti käyttöä :) Olin huomaavinani, että se keräisi jotain nukkaa, mutta en ole katsellut sitä kovin tarkkaan viime aikoina. Suosittelen kyllä sitä tossuohjetta. Se on aivan mahtava ja tosi helppo ja nopeatekoinen! Nyt en muista kirjan nimeä, mistä siis ohjeen otin, mutta pitää tsekata se ja skrivailla siitä jotain.

Paula kirjoitti...

Uskomatonta, miten paljon tuo kuvan viltti näyttää talvella kutomaltani ja valitettavasti myös Arabianrantaan hukkaamaltani kaulaliinalta! Aina oikein -neulosta, pituus ainakin pari metriä ja leveä kuin mikä, täysin samat väritkin ja yhtä leveät nuo raidat.. Jäin kaipaamaan, uuden tekoon se on kai ryhdyttävä ennen paukkupakkasia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...