keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Hay Dot Carpet

Long time, no see.

Blogi on paitsi muistikirja myös kalenteri, joka paljastaa, miten nopeasti päivät vaihtuvat viikoiksi ja kuukausiksi, vuosiksikin. Työt ovat taas vohkineet aikani, ja kirjoittamiselta ja kääntämiseltä liikenevät tuntini kulutan pyöröpuikon varressa.

Työpäivän päätteeksi on pimeää, eikä kotia voi kuvata. Tai voisi tietysti, jos ehtisi käydä jalusta- ja salamakaupoilla. Onneksi se seikka on korjattava äkisti, sillä koulunpenkki kutsuu ensi kerran torstaina. Voi hyvänen aika, miten toivon, että voin kahden vuoden kuluttua painattaa uudet käyntikortit ammattinimikkeellä 'valokuvaaja'. Vauhdikas pääni kehittelee kaiken aikaa kaikenmoisia muitakin ideoita. Tässä kuumetta ja poskiontelotulehdusta potiessani päädyin jo kaupantädiksikin. Sekin on asia, josta olen haaveillut vuosikausia. Nyt löytyi jo liiketilakin. Ja jos tunnen jollakin tavalla itseäni, löytänen itseni huomenna laatimasta liiketoimintasuunnitelmaa.

Mutta tämän maton, sen levittäisin uuden sohvamme eteen, kunhan se suvaitsee saapua. Hayn Dot Carpet yhdistää aina ja kaikkialle sopivan harmaan johonkin voimakkaaseen väriin. Meikäläiselle kelpaisivat oranssit raidat. Että terveisiä vain sinne Design Boulevardiin: täältä tullaan ja tilataan matto. Veronpalautuksilla. :-)

I love the way Hay's Dot Carpet combines grey with bright, strong colours. My favourite is this with orange stripes. I hope it doesn't interest our cat too much.

7 kommenttia:

Junnu kirjoitti...

Minäkin tutustuin juuri Köpiksessä Hayn liikkeessä mattoihin! Ja innostuneena ostin noita huovutettuja palleroita.. Ei tosin riitä ihan mattoon, mutta jos jotain muuta..? :D http://pientamuttasuurta.blogspot.com/2011/11/koopenhamina.html

Tiinakaisa kirjoitti...

Komee matto on! Ja hei, go go liiketoimintasuunnitelmat! Tsemppiä ;)

champagne kirjoitti...

Ihana matto, voisi sopia meillekin johonkin tuollainen ihana pallukkamatto! "valokuvaaja" näyttäisi hyvältä käyntikortissa:)

Jonna kirjoitti...

junnu: hayn matot ovat klassikoita: taisivat olla niistä ensimmäisistä yrityksistä, jotka tekivät niitä huopapalloista. mutta hitsit, nämä uudet dotsit veivät sydämeni tyystin. :-)

tiinakaisa: komea on ja kas – hintava. :-) ei taida olla varaa tilata ihan suurinta kokoa... mun täytyy testailla liikeideaani kässäkerhossa. saatte toimia kriittisinä tuomareina.

champagne: kertakaikkisen ihania ovat nuo matot. ollapa kasapäin pätäkkää, niin tilaisin kaksi: se ihan pikkuinen on niin soma!

piipadoo kirjoitti...

Upeita mattoja tosiaan. Minkä hintaisia mahtavat olla? Arvaan kyllä, että omat veronpalautukseni eivät riittäisi (etenkään kun ne meni jo).

-Paula

Vilppumaan Erika kirjoitti...

Mitä mitä! Kaupantäti! Voi ei ja mä en ikinä pääse kässäileen ja palan halusta kuulla liikeideasta! ps. Jos tarviit apukäsiä, mullon kaks, kotiäidin vankat haha :D Ja oon aina kans tykänny puotipuksu-hommista!

Laurajuulia kirjoitti...

valloittava blogi!
ja kerrassaan ihania kuvia :) sait lukijan lisää!

ps. ollaan saman maton pauloissa

t. laura
http://www.laura-juulia.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...