lauantai 14. tammikuuta 2012

Blonde Redhead

Yksi inspiroivimmista blogeista on Fellow Fellow. Rakastan sen leikittelevän juurevaa otetta, kepeyttä ja pinnan alla poreilevaa aitoutta, rehellisyyttä.

En muista, milloin poimin sieltä yllä olevan kuvan punatukkaisesta tytöstä, mutta asia on nyt niin, että tahdon samanlaiset hiukset. Tukkani on ollut punainen viimeksi vuonna 1998, kun veljeni pääsi ylioppilaaksi. Lienee korkea aika antaa värille uusi mahdollisuus. Ja otsatukka pääsee peittämään ryppyjä.

One of the most inspiring blogs I know is Fellow Fellow. I adore its playfull yet pure and genuine, sort of real way of presenting things. Can't remember when I picked this picture from Fellow Fellow, but the hair – a must have!

6 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Voisinpa itsekin mielelläni ottaa tuollaisen kuvan kampaajalle mukaan! Hiuksia en ole ajatellut hetkeen värjätä, mutta oma luonnollinen sävyni on kyllin lähellä tuota. Isoäitini oli punapää :)

Jonna kirjoitti...

@salla: sä olet onnekas. mä totesin tuossa muutaman värittömän kuukauden jälkeen, että olen harmaa, niin maantienharmaa, että. enkä edes muodikkaasti vaan tylsästi. :-) huomenna kampaajan pakeille keskustelemaan oranssista. saas nähdä, kuinka käy.

maijanmaja kirjoitti...

mites nuo hiusvaripelottelut? eiko ne ole teita muita mietityttaneet? itse en haluaisi ihan viela antaa harmaiden nakya joten ajattelin kysya kampaajalta ainetta jossa ei ole ppd:ta. onkohan sellaisia? tuo vari on kylla tosi kaunis. :)

Dorit kirjoitti...

Samoilla linjoilla! Mä vaalensin pari kk sitten tummanruskeasta vähän vaaleampaan ja samalla punertavampaan. Kesäksi voisi vetää vieläkin vaaleamman. Ihanaa, kun voi muutella! Mua kyllä vähän mietityttää noi värit, mutten ole vielä ainakaan jättänyt värjäämättä..

Anonyymi kirjoitti...

Blonde Redhead on mahtava bändi! Aattelin et sitä fiilistelisit ;)
Mut joo, magee fleda kyl!

Jonna kirjoitti...

maijanmaja: täytyy myöntää, että eipä sen suuremmin. tulee värjättyä niin harvoin tukkaa, että en millään jaksa uskoa, että sillä on väliä. eri asia olisi, jos olisin joka kuukausi kampaajalla väriä ruinaamassa. vaikka tosin on sitäkin tullut tehtyä... :-)

dorit: hiustenvärjäys on terapeuttista! uusi elämä hetkeksi, siltä musta aina tuntuu. :-)

anonyymi: no siitähän sen otsikko lähti, bändistä. :-) tykkään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...