lauantai 14. tammikuuta 2012

Käyntiin

Sisustusinnottomuus on saanut viime viikkoina seuraa myös muusta saamattomuudesta. Keskeneräiset käsityöt ovat yhä keskeneräisiä, enkä jaksa viimeistellä mitään. Enpä ole keksinyt uusia tekeleitäkään, en ennen viime keskiviikon kässäkerhoamme. (Tekee muuten ihmiselle hyvää. Kiitos, kultaakin kalliimmat.)

Erika oli neulonut itselleen raitaisan kaulurin taikka oikeammin kaulurin ja ponchon välimuodon. Otin vinkistä vaarin ja aloitin samanlaisen. Lankaa on yllin kyllin, mutta odotan jo aamukymmentä ja sitä, kun paikallisista paras lankakauppa avaa ovensa ja saan hakea langat jo johonkin seuraavaan työhön. Ei aavistustakaan, mikä se on, mutta lankaa on saatava.


Ai mikä riippuvuus?


Haven't knitted for a few weeks. Maybe three. Was a bit worried I had lost the it – the inspiration – but there it was. Needed just a little bit of kicking. Will show you the result once it's ready.

3 kommenttia:

Rouva L. kirjoitti...

No voi hyvänen aika mikä innostus ja vauhti! :) Mä vasta haaveilen.. Ehkä ensi syksyksi..?

Jonna kirjoitti...

rouva l.: te olette inspiroivaa sakkia. :-) mä taidan olla aika nopea neuloja, tuo on parin tunnin tulos, jos senkään. pitää käyttää kaikki liikenevä vapaa-aika hyväksi ja neuloa – täysillä. :-) hehehheheh!

VILPPUMAAN ERIKA kirjoitti...

Näyttää niiiiiin hyvältä :) Mä myös neulon aika nopeaan, kun vaan on mahdollisuus.

Tämä on kyllä huippuneule, tarpeellinen ja kaunis, helppo olematta liian pitkäveteinen kun ei suurikaan ole. Näitä vois tosiaan tehtailla riippuvaisuuteen saakka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...