torstai 29. syyskuuta 2011

Piiri pieni

Pyöreän pöydän äärelle istahti eilen pieni, seitsenhenkinen piiri. Tiina yksi keri vyyhdistä kerää, Tiina kaksi neuloi suojapussia sammutuspeitteelle, kolmas kennoja, joista tulee peitto. Neljäs silmukoi isälle sukkia, viides kaunista, petroolinsinistä kauluria. Minä hihoja, jos vaikka saisin kesäkuussa aloittamani villapaidan viimein valmiiksi. Tuli tosin juotua siinä määrin kahvia, että työ ei edistynyt muutamaa senttiä enempää. Tiikerikakkuakin söin.

Ensi keskiviikkona jatketaan. Kahvila Runo kello 18–20. Paahan meilaten, jos haluat mukaan. Porukassa neulominen on parasta! Vai mitä, mimmit?

Gathered a small group of knitters to a local café. Had some splendid two hours. Next week again!

8 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Oi oisinpa tamperelainen! Pidän omaa piiriä täällä..joskus mies PÄÄSEE osallistumaan, kun vyyhtiä pitäisi keriä :D

WEEKDAYCARNIVAL kirjoitti...

No hei siellähän oli kaikki parhaat!! Terkut niille, muisk! Ens kerral määkin tahdon mukaan. Kuka majoittaa?? Yhden Rouvan ja kaksi mukulaa:)

tiina kirjoitti...

No oli kivaa! Ens kerralla sitten taas. Ja näyttää sille, että mun neuletyö saattaa olla ennen sitä jo valmis, sillä tässä mää vaan istun ja neulon. Ihanaa pitkästä aikaa!

Riikka, no meille saa tulla noin niinku esimerkiksi! :)

Rillirousku kirjoitti...

Tääki tahtois joskus mukaan! Vähän liikaa tuota matkaa vaan.

Tiinakakkonen on niin symppis <3

Jonna kirjoitti...

outi: meillä miestä ei parane päästää vyyhtiä pitelemään: tulos on tavallisesti sotku. testattu on. :-) mä heitän vyyhdin aina tuolinselkämykselle, mutta olisipa hienoa, jos olisi sellainen oma vekotin, jolla voisi keriä. :-) Voi hitsi, teitä ulkopaikkakuntalaisia halukkaita on paljon - ehkäpä mä saan aikaiseksi jonkin neulontaviikonlopun, jolloin tekin toivottavasti pääsisitte osallistumaan.

wdc: no kainny! :-) sä oot tervetullut aina mukaan, tästä pitäen joka keskiviikko! majoitus onnaa meilläkin. me voidaan tiinan kanssa taistella teistä.

tiina: mä luulen, että munkin villapaitani on valmis ennen keskiviikkoa. ja runon sukat. :-)

rillirousku: olisi ihanaa, jos joskus pääsisit messiin!

Tiinakaisa kirjoitti...

Kiitos hei järkkääjälle! Kivaa oli vaikken kyllä ehtiny muutaku keriä rullan :D Ens kerralla sitten hope so kilisytän jotain puikkoaki.

Jonna kirjoitti...

tiinakaisa, kiitos kerijälle. :-) keskiviikkona sitten pipaa puikolle!

Nonna kirjoitti...

Kässäkerho on kyllä melkoinen energianjakaja. Täälläkin kerhoiltiin eilen, ja yllättäen kerhoilijat ovat meilläkin bloggaajia!

Kässäilyiloa viikonloppuun!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...