perjantai 30. syyskuuta 2011

Lauantain listalla: Hennika

En tiedä teistä, mutta meikäläiselle iskee silloin tällöin pakottava tarve kiitellä itseään. Silloin tällöin tarkoittaa tavanomaisesti jonkin työn valmistumista tai pahaa oloa. Siis sellaista, kun tekee vain mieli maata sängyssä, katsella seinää ja olla ihan hiljaa. Siitä suosta saattaa nostaa vaikkapa verkkokauppa, koska tavallisiin ei siinä koomassa kykene.

Olen ollut kohta kuukauden enemmän tai vähemmän kipeänä. Nyt enemmän. Kurkussa kasvaa kaktus, ja hipiä puskee kuumehikeä. Mutta eipä auta, kun deadlinet puskevat päälle – sairausloma ei kuulu yrittäjän sanavarastoon. Vali, vali.

Sainpa kuitenkin juuri juttuni valmiiksi. Ja sillä samaisella sekunnilla aloin miettiä, mitä tekisin huomenna. Hilaan takalistoni Tampereen kaduille vaikka väkisin ja käyn katsomassa ainakin Marimekon uutuuksia. Hennika-vati näyttää hyvältä! Ja lankakaupassakin voisin käydä, sain inspiraation, josta kohta lisää.

Tampereessa on muuten yksi vakava vika: täältä puuttuu hyvä lankakauppa! Kaipaan Priimaa niin maan pirusti.

Sometimes, when I'm tired as hell, I get the urge to buy something. The time is now. I just finished one article – despite the sore throat. Need something to cheer me up, Marimekko's Hennika-plate, for instance. And a cinnamon roll. Or two. :-)

8 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Onkos Aili Jokisen lankaliike Hallituskadulla vielä olemassa? Siellä kävin aina Tampere-aikanani, hurmaavia vanhoja tätejä ja aika hyvä valikoima.

Olivia kirjoitti...

Toivottavasti saat tautisi vihdoin taltutettua, johan tuosta heikompikin valittaisi...

Itsekin olen Hennikaa ihaillut, värit näyttävät niin täyteläisiltä ja yhdistelmä toimivalta - toivottavasti on livenä yhtä hyvä!

Parane pian!

Jonna kirjoitti...

totta tosiaan, maija! mä en muistanutkaan tuota. tuntuu muutenkin, että olen ihan eksyksissä täällä. pakko pyhittää pian päivä tampere-päivitykselle. :-)

olivia: kiitos. alan olla kurkkuani (kirjaimellisesti) myöten täynnä kipuilua. :-) mutta samaan ihastuin mäkin hennikassa: värit ovat uskomattomat!

Edla kirjoitti...

Lielahdessa on jonkin sortin lankakauppa ;) Suht uusi ilmeisesti. En ole itse käynyt, mutta anoppi kehui =)

http://www.lankamaailmanordia.fi/

laurar kirjoitti...

Lankaidea avas just isommissa tiloissa, Aleksanterinkatu 37. Sen jälkeen et kaipaa enää mitään :)

dotdot kirjoitti...

lankamaailmaa lielahdessa suosittelen minäkin. joka kerta pitää skarpata, että muistaisi ostaa sekin mitä oikeasti meni hakemaan!

Jonna kirjoitti...

edla & dotdot: kiitos vinkistä, täytyy joskus poiketa, kun ajelen kotikonnuilleni kyläilemään.

laurar: KIITOS! mä luulin, että lankamaailma on lopettanut. juuri tuota kaipasin: siellähän ne ovat, kaikki suosikkini malabrigosta noroon ja rowaniin. jee! harmi, että missasin kaupan tänään ja että se on huomenna kiinni. ensi viikolla aleksanterinkadulle. :-)

Jonna kirjoitti...

ja ai niin, olivia: hennikat näyttivät liveinä vieläkin ihanammilta. oli pakko kotiuttaa muutama kuppi ja lautanen. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...