sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Leipää ja sirkustakkeja

Suussa ruisleipää, päällä villatakki, jonka sain vihdoin ja viimein valmiiksi. Aloitin sen Kotipalapelin Rillirouskun innoittamana aikoja sitten, mutta tuollahan se lepäsi, lipaston laatikossa puoli ikuisuutta. Vähän iso se on, mutta lapsen mieleen. Kasvivärjätyt, kauniit villalangat löytyivät Kauppahallin lammaskaupasta, Hämeenkadulta katsoen oikeimmalla käytävällä.

I actually finished something. I love knitting but keep on starting new pullovers, cardigans, socks etc. all the time. I would need a week to finish them all. Who knows, maybe in a while. But the cardigan, I made it from a Finnish lamb wool, naturally dyed with herbs, plants... Love the soft colours and so does my little one.

17 kommenttia:

Kimpassa kirjoitti...

Ihana villis. Ja kylläpä Siena on kasvanut ja mitkä kutrit <3

Jonna kirjoitti...

ajattele, neljä vuotta tuli tammikuussa täyteen! :-) tukka on kyllä osastoa to die for. sitä ei ole leikattu ikinä, ei millin milliä. eikä leikata vielä vuosiin, jos nyt ei ihan hampuksi mene. onneksi apina on itse samaa mieltä. :-)

TIINA kirjoitti...

Tulipas siitä ihana! tai siis olihan se jo tehessäki. Ja tyttö on ihana kans! Ja villatakin ja tytön tekijäkin. :)

Jonna kirjoitti...

kiitos, tiina-kultainen. <3

WEEKDAYCARNIVAL kirjoitti...

Oi miten kaunis siitä tuli. Ihan mun lempivärit nuo sinappinen keltainen, harmaa ja murrettu roosa/marjapuuro. Nähdään viim. Discossa!

Jonna kirjoitti...

jäi jämälankaakin. mietin, että tekisinkö niistä pipan vaiko tumput. itelleni ihan. :-) ja jee, kohta discotaan niin maan pirusti! :-)

Olivia kirjoitti...

Tosissaan kauniit värit, ei ihme että tyttö tykkää :)

Salla kirjoitti...

Upea, upea, upea!

Nonna kirjoitti...

Ihana takki ja söpö neiti. Minäkin olen katsellut noita Rillirouskun ihania takkeja ja pohtinut pitkästä aikaa puikkoihin tarttumista...

Sannis kirjoitti...

Onpa kaunis villatakki ja ihanat nuo värit! Kunhan saat omat villasukkani puikoilta pois, niin sitten on takin vuoro tyttärelleni.

Rillirousku kirjoitti...

Onpahan nätti!

HeidiS kirjoitti...

Todella kaunis takki, ihanat värit!

Anonyymi kirjoitti...

Suloinen sirkustakki!

PikkuSanna kirjoitti...

Onpa kivat värit tuossa takissa ja mallikin näyttää kivalta.

Jonna kirjoitti...

kiitos ja kumarrus kaikille kehuista! :-) lankaa jäi vielä yli, ja nyt pähkäilen, mitä siitä tekisin. ja missä vaiheessa.

Anonyymi kirjoitti...

Todella mahtavat värit langoissa ja villis muutenkin todella kivan näköinen. Täytyy kysyä, että mitä lankaa olet käyttänyt?

Anonyymi kirjoitti...

Pöhköhän minä olen, vastaushan löytyi tekstistä...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...