tiistai 7. helmikuuta 2012

Toiveiden täyttymys

On tullut kerrottua ainakin kerran (luullakseni monta, koska kertaus on opintojen äiti) aiemmin, että ruotsalaisen Hopen vaatteet ovat vaatekaappini vakiokalustoa, peruspilareita, joista en luovu, en vaikka villapaita olisikin täynnä pieniä oransseja maalipilkkuja.

Hope yhdistelee taiten ominaisuuksia, joita arvostan vähissä vaatteissani: materiaalit ovat ensiluokkaiset, mallit ajattomat ja leikkaukset aina jollakin tavalla tavallisesta poikkeavat. Mutta juuri sopivasti: Hope ei konstaile.

En ihmettele yhtään, että yhden suunnittelijan, Stefan Söderbergin, koti näyttää tältä. 1915 rakennettu talo, valkoisiksi suditut seinät, hiekkapuhalletut lattiat ja valon tieltä kaadettuja seiniä. Kuvat olivat jokin aika sitten esillä ainakin Emman blogissa, mutta enpä malta olla jakamatta minäkin.

Ensi kesänä täytyy kysyä, saisiko meiltäkin kaataa seinän pari. Jos vaikka saisimme valoa ja jollakin keinolla järkeä tähän tilaamme.

Pictures: Interiørmagazinet

Pictures of this apartment in Stockholm have been here and there, I spotted them a while ago in Emma's blog. The place belongs to Stefan Söderberg, one of Hope's designers. Since Hope is my absolute favourite in clothing, it's hardly a wonder this home is stunning. 

6 kommenttia:

Killi kirjoitti...

No huh mitkä lamput tuossa sohvapöydän yllä -something to die for.

Sannis kirjoitti...

Ja noi lattiat, ja tuo valo, ja ja...

Jonna kirjoitti...

älkääpä, mimmit, muuta virkkako. ihana kämppä!

Mari kirjoitti...

Upeita kuvia! Keksinköhän tämän ihan omasta päästä, vai onko tuollainen kalanruotoparketti alkanut taas näkyä enemmän sisustuslehdissä ja -piireissä? Hyvältä näyttää joka tapauksessa. :)

Jonna kirjoitti...

mari: kaipa se kalanruotoparketin näkyminen johtuu suuresti siitä, että monet sisustuslehtien kodit ovat ruotsista. siellä viime vuosisadan alun asunnoissa on miltei kaikissa kalanruoto. ja voi hitsi, miten hieno se aina on! :-) se on sellainen pakko saada joskus -unelma.

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis koti. Jossain norjalaisessa lehdessäkin (Interior tms) tuo vilahti. Parasta tuossa, että seinänkaadotkaan eivät alkuperäistä lattiaa hävittäneet.

Edelleen Tukholmassa himotuimmat asiat:
-Alkuperäiset ikkunat
-Alkuperäiset kiintokaapit
-Alkuperäiset lautalattiat

Ja vielä tämä:http://viewer.zmags.com/publication/e05196ef#/e05196ef/22
Artikkelin vas ylä kuva. Mikä taulu, ei Hetkiä -kangas, vaan kovin saman tapainen.

-jari

p.s. Hopen perustamisvuosi 2006? Nopeaa firmanbrändäystä, mallia voisi ottaa mikä tahansa härmälais yritys.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...