maanantai 31. lokakuuta 2011

Norrmalmstorgin Toivo

Lotta Agaton läiskäisi blogiinsa kasan kuvia Hopen uudesta kaupasta. Tukholman Norrmalmstorg muuttui kertalaakista vaarallisemmaksi paikaksi – johan siellä se Acnekin sijaitsee. Pitäisi kai vältellä viikon päästä, mutta en malta. Jos ei muuta, menen huokailemaan simppeliä sisustusta. Ja kenkiä. Ja tuon sohvan voisin vaikka vohkia.

Villapaitaakaan en panisi pahakseni, sillä sotkin harmaan, armaan Hopeni oviaukkoa telatessani. Siitä, siis oviaukosta, tuli muuten aivan kammottava. Kokeilin kahta sävyä, menivät molemmat harakoille. Palasin valkoiseen, joka tosin on totaalisesti eri sävyä kuin seinässä oleva. Hauska oikeastaan, koetan kuvata, jos vaikka saisin valkoisen sävyjä irti.

Ja niin. Musta tuntuu täytti eilen kolme. Tänään kisataan.

P.S. Hope-kuvat ovat Brendan Austinin käsialaa.

Hope has a new shop in Norrmalmstorg, Stockholm. The place is getting too dangerous – for wallet. First Acne, then Hope (and all the other great ones nearby). But the shop, what an interior! Would love to have a home like that. The colours are familiar already, but that industrial feeling, that's missing and is not going to be found. Found the pics by Brendan Austin via Lotta Agaton

8 kommenttia:

kottarainen kirjoitti...

Mä voisin varastaa tuon kaiken meille kotiin. <3 Huoh.

Viivi kirjoitti...

Mä voisin muuttaa tonne jos sais pari ikkunaa!

Mikko kirjoitti...

Huh ja vau. Hopen teepparit on parhaita, ei lähde sivusaumat pesussa kiertämään. Ja jos haluat lopuistakin kruunuista eroon, kannattaa tsekata Whyred samoilla hoodeilla. :)

Tiinakaisa kirjoitti...

Uuh, ihana tila! Ja kamatkin..

Heli kirjoitti...

Siis minen kestä! Voisitko lakata postaamasta kaikesta näin ihanasta ja juuri sellaisesta mistä tykkään, kun saan sitten aina kamalia pakko saada -kohtauksia ja se ei tee hyvää henk.koht. taloudelleni. Tai älä sittenkään lakkaa, siksihän tätä blogiasi juuri luenkin:)

Olipas päätön kommentti...

Anonyymi kirjoitti...

Kas, pitänee käydä huomenna. Mutta ostoksille vasta tilipäivän jälkeen;)

Myös Salénhuset:in pitäisi kohta aueta. Joulumyyntiin viimeistään..

-jari

Jonna kirjoitti...

kottarainen: niin mäkin... in a heartbeat.

viivi: :-)

mikko: hope on kyllä taattua laatua. mun villapaitani on kestänyt vuosia nukkaantumatta, virttymättä ja vanumatta, eikä muuten mene trikoopaidatkaan pesussa miksikään. voittavat acnenkin. ruotsalaisen local firmin t-paidat ovat nekin hyviä: mä olen hamstrannut niitä kaapillisen, sitä yhtä ja samaa mallia ja väriä. ja ou jees, whyredille vie tieni. :-)

tiinakaisa: on kyllä. pakkohan tuo on päästä ihan paikan päälle toteamaan.

heli: juuri hyvä kommentti! :D

jari: hih, mäkin vähän toivon, että mun tilipäiväni olisi koittanut ensi viikkoon mennessä, kun tulen kaupunkiin. yrittäjänä siitä ei vain voi olla varma, heh. :-)

Minna.K kirjoitti...

Eikä, mäkin voisin varastaa tuolta ihan kaiken! Aivan upeaa! Ja Lotta on upea! Ja tämä blogikin! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...