torstai 27. lokakuuta 2011

Tomaatinpunaista ja pikaisesti

Olen istuskellut kohta kaksi tuntia kone sylissäni ja ollut aloittavinani töitä. Parasta "vapaudessani" ovat vapaat työajat. Otin ja lusmusin muutaman päivän, siivosin ja neuloin. Tykkään tehdä öisin töitä, kun kotona on rauhallista. Särpiä siinä samalla kahvia, vaikka yllätinkin juuri äsken itseni teekupilla. (Tiedä tosin siitä rauhasta: nelikoipiset sekoilevat pitkin kämppää...)

No, en ole kuitenkaan kerinnyt työn makuun, blogit veivät mennessään. Ja hyvä, kun veivät: sain idean, jonka ajattelin toteuttaa heti huomenna. Desire to Inspire postasi pari kuvaa Sköna Hemistä, ja meikäläinenhän matkii. Katselen paraikaa olohuoneeseemme johtavaa oviaukkoa, jonka ajattelin sutaista tomaatinpunaiseksi, sitä ympäröivä seinä saa pienen osansa sekin.

Saapa nähdä, mitä tuleman pitää. Jos jotakin karmeaa, homma on korjattu alta viiden minuutin valkoisella maalilla. Väriä on silti saatava.

Desire to Inspire posted two inspiring pictures from the Swedish Sköna Hem. Guess, what I'm about to do tomorrow... Yep, some painting with tomato red or dark orange. Haven't made up my mind yet.

4 kommenttia:

RUMBO kirjoitti...

Me ollaan ajateltu myös raameja pojan huoneen oviaukkoon, sillon ei ollut Skönä Hemistä tietookaan ;) mutta katsotaan tarviiko Legon sininen raameja vai ei kunhan on ovikin paikoillaan ja kaikki kamat.

Nalle kirjoitti...

Saisko nelijalkaisia kuviin, jos ei kotikuvat vielä onnistu...

Saija kirjoitti...

Oi, kuulostaa rohkealta! Tulee varmasti hieno, kuvia odotellessa. :)

Jonna kirjoitti...

nalle: jeps, saa kuviin. :-) koetan kaivella arkistoista muutamia edustuskelpoisia otoksia. tai ottaa uusia, jos ehdin valon aikana.

saija: siitä tuli ihan kaamea. :D en löytänyt oikeaa sävyä, koetin tosin vasta kahta. nyt oviaukko on taas valkoinen, joskin erisävyinen kuin muu seinä. oikeastaan ihan hauska niinkin. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...