lauantai 18. helmikuuta 2012

Virkatut sukat

Keskeneräisten tekeleideni kasa hupenee hitaasti, varmasta en ole varma. Aloitin sinapinkeltaiset (mikä yllätys) sukat syksyllä, mutta tuollapa ne ovat maanneet, kassin pohjalla. Tai se ensimmäinen. Toisen virkkasin eilen. Olin kuitenkin kuukausien varrella kadottanut kaikki muistikuvat virkkuukoukun koosta ja tarrasin lähimpään. Oli sitten isompi koukku se, siispä myös toinen sukka – ei kuitenkaan haitaksi saakka.

Ohje löytyi Novitan sukkalehdestä, ja langan virkaa teki Dropsin Karisma. Ja se virkkuukoukku, Clover, tietenkin.

Illalla neulon mallitilkun ja lasken silmukat simppeliin villapaitaan. Mutta se saa jäädä odottamaan, ensin on pipon vuoro. Pakko testata yhtä neulosta. Olen hullu.

Just finished these crocheted socks. Kinda nice to make yet the next pair is going to be knitted. The yarn I used was Drops Karisma.

5 kommenttia:

NAKU kirjoitti...

Enpäs ole ikinä virkannut villasukkia. Pitääpi kokeilla. Ihana väri!

Jonna kirjoitti...

Mulla on samat sukat koukulla, toinen uupuu.

Jonna kirjoitti...

naku: oli mukavaa vaihtelua! ja hitsi vieköön, sain pitkästä aikaa KAKSI sukkaa valmiiksi. :-) että eiköhän tätä ohjetta tule toistamiseenkin kokeiltua, ehkä vähän varioiden. väri on kyllä herkku!

jonna: keep up the good work, girl. :-) mä ostin viime viikolla priimasta noron silk garden sockia. se vähän kutkuttelee kassin pohjalla. kauhea hinku neuloa ja koko ajan. mutta ekaksi yksi villapaita. ehkä. :-)

Jonna kirjoitti...

Silk garden sock on ihana lanka, tein siitä ihan äsken sukat isoimmalle neidille. Vähän mietityttää kestääkö hyvin, mutta aika näyttää. Nyt jos tekisin valitsisin pienemmät puikot. Tein kolmosilla, kakspuoloset olis olleet paremmat.

Jonna kirjoitti...

mun kureyon sockista tehdyt sykat hajosivat aika nopsasti kantapäistä, mä asetan nyt toivoni silk gardenille. :-) ostin muuten kolmosen puikot, mutta teenkin nyt sitten pienemmillä. kiitos vinkistä, ihanainen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...