keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Huhtikuu Hasbeenseissä

Hankin ensimmäiset Swedish Hasbeensini kutakuinkin kolme vuotta sitten. Niiden nahka kaunistuu päivä päivältä, ja jos joku kysyisi, mitkä ovat mukavimmat kenkäni, vastaisin suorilta, että nehän ne.

Tai sitten nämä. Kun Eco Bohemian Katja kysyi jokin aika sitten, tahtoisinko valkata jotkin Hasbeensit keväisestä kokoelmasta, en miettinyt minuuttiakaan. En sekuntiakaan. Valikoima oli jälleen kerran kaunis kuin mikä kaikkine karamellisävyineen, mutta vaakakuppini kallistui maihareihin.

Duck Toe Spring Bootsit saapuivat kuriirin kyydissä kotiovellemme ja ovat siitä saakka olleet kovassa käytössä. Kiskaisin ne ensi töikseni koipiini, kun kävin kässäkerholaisten kanssa Tallinnassa. Kävelimme kymmenkunta kilometriä, enkä saanut rakon rakkoa. En edes hiertymää.

Vaikka olenkin vannoutunut Martens-mimmi, Hasbeensin maiharit ovat noin yhdeksän miljardia kertaa ystävällisemmät jaloille. Rakastan niiden pehmyttä, askeleen alla joustavaa pohjaa, leveähköä lestiä ja sitä, että ne pukee alta minuutin. Nauhoja ei tarvitse löysäillä loputtomiin.

Seuraavaksi ostan nämä. Kesä olkoon vihreiden korkojen aikaa.

10 kommenttia:

käsityöläisenkotona kirjoitti...

Superhyper ihanat kengät. Punaiset, huoh. Ihanat, ihanat ja vielä kerran ihanat.

anrinko kirjoitti...

Ihanat!

Jonna kirjoitti...

no ovat! :-) en jaksa ihmetellä, miten mukavatkin ne ovat. ajattelin vaihtaa nauhat kesäksi. jos vaikka jotkin luonnonväriset...

Niina Oivi kirjoitti...

saakura, pitäskö hommaa... Tosi OKEY on! NAM

Jonna kirjoitti...

niina oivi: yksi sana: pitäis! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, miten noissa koot, käytätkö samaa kokoa kuin yleensä muutenkin...Mietin nettitilausta ja arvon kokojen välillä. Kiitos jos viitsit vastata.

Jonna kirjoitti...

hasbeensit ovat ihan reilua kokoa, että älä ainakaan osta isompaa kuin tavallisesti käytät. mun kengännumeroni on 36 niin hasbeenseissä kuin muissakin. mutta ehkäpä se hasbeensien 36 on vähän reilumpi kuin muiden. mutta aavituksen vain! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Tuhannet kiitokset vastauksesta!
Voi, olisipa minullakin 36 eikä neljä numeroa isompi...:)

Riikka kirjoitti...

apua miten ihanat! just ostin punaset marttenssit, argh! ;)

Jonna kirjoitti...

riikka: mullakin on punaiset martenssit. :-) mutta näiden kaksien välillä on mukava vaihdella. odottelen, että martensit pehmenisivät sopivan lötköiksi – vaikka ovatkin sitä pahmoisempaa vintagenahkaa. ihanat nekin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...