perjantai 27. huhtikuuta 2012

Herkkiä ja hentoisia

Lempileikkokukkani ovat valkoisia, hentoja ja hauraita. Niissä on jotakin herkkää, sattumanvaraistakin. Varressa kuitenkin on voimaa – taitavat kuvastaa minua tai sitten romantisoin liiaksi.

Hain aamulla kukkasen kaupasta. En tiedä, mikä se on, mutta se sopii hyvin Muuton Closely Separatedin sisälle. Lempivaasini, jonka sijoitan keittiön ikkunalle sunnuntaina, sitten, kun olemme kantaneet kaikki (vielä pakkaamattomat) muuttolaatikot uuteen kotiimme. Siihen keltaiseen puutaloon, jonka pihalla kasvaa syreenipuita ja pikapuoliin pensasmansikoita Bacsaceissa. Ihan omasta toimestani.

I'm a big fan of white flowers. Bought one today and put in in Muuto's vase. Like the opposite of the two things: a natural, anything but symmetrical flower fits perfectly in a sculptural vase. 

9 kommenttia:

Niina Oivi kirjoitti...

Teiilekkin kasvaa syreenej! Ja puutalo, here I am, my heavenLINNA.
Jaksuuu kovasti muuttoon, soon aina vähen ööö ärtsyä... (hain sanaa joka olis likimain sanasta HELL)
:)

FORCE to juu

Sama maljakko on, keltasena!
Määt ooj keltsi ja jonku mielestä kuulomma kultsi!
Hihoo, mä oon hopee ;D

UPEET KUVAT!

Mervi kirjoitti...

Frresia on ihana :)

Voimia ja tsemppiä ja mitä kaikkea tarviikin siihen muuttoon!

Anu kirjoitti...

Oi kuulostaa ihan parhaalle :) Paljon tsemppiä muuttoon!

Nonna kirjoitti...

Tsemppiä muuttoon! Onkin mielenkiintoista, millaiseksi sinä taiot sen puutalon!

Saija kirjoitti...

Ihan parasta on se kun saa asettaa jonkun lempiasian uuteen kotiin, taulun, kukkavaasin tai jonkun tärkeän esineen. Oi, onnea aivan ihanalta kuulostavaan, uuteen kotiin!

hr kirjoitti...

Justiin reteetä, että ostaa kukan kotiin, josta pian muuttaa. Jollain lailla, ainakin omalla tavallani, ymmärrän tekosi, kaunis ajatus!

Jonna kirjoitti...

niina oivi: ou jees, syreenintuoksua tässä odotellessa. ja keskellä kaupunkia, mutta silti kuin pienen kylän raitilla. kelpuuttaisin sinne keltaisenkin vaasin, se on huikean hieno. ja kiitos voimaintoivotuksista: täällä sitä vain neulotaan, vaikka pitäisi pakata. en kertakaikkiaan saa aloitetuksi. kai sitä sitten huomenna... tai illalla viinilasillisen voimin. :-)

mervi: kiitos, onko tuo siis fresia? mahtavaa, sisäisen hortonomini alkaa vallan kiinnostua! kaunis kukka, täytyy hakea uuteen kotiin heti samanlaisia, mutta jos vaikka koko kimpullisen.

anu: kiitos. mennee jo rutiinillä tämä muuttaminen. ;-)

nonna: heh, sepä tässä mietityttää itseänikin, että mitä siitä tulee. jotakin ihan muuta kuin nyt, varmasti vähän rennompaa ja repsottavampaa.

saija: sanopa muuta! odotan varsinkin sitä, että saan ripustaa taulumme seinille. ja string-hyllyt. :-)

hr: retee on just paras. pusss!!!

Mervi kirjoitti...

Se on freesia juu. http://www.kasvikset.fi/Suomeksi/Asiakkaille/Kasvitieto/Koristekasvit/Leikkokukat/Freesia

Muistaakseni ne ainakin joskus ennen tuoksuikin ihanalle. Sen lisäksi, että näyttävät suloisille :)

Jonna kirjoitti...

mervi: ollapa avonainen nenä, mutta kun on niin tukossa, ettei pääse tuoksuttelemaan. :-) freesia on nyt silkkaa silmäniloa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...