perjantai 20. huhtikuuta 2012

Pari viimeistä viikkoa

Kahden viime viikon aikana olen paitsi potenut poskiontelotulehdusta, joka jaksaa jatkua ja jatkua ja jatkua, kuvannut ja kyläillyt Helsingissä, löytänyt liiketilan, lankasponsorin ja päivähoitopaikan 20 metrin päästä kotia ja saanut apurahan. Se kuluu syyskuiseen Rooman-reissuun, jonka aikana kirja saa viimeisen silauksensa, siis parikymmentä kuvaa, ainakin. Siis puolta koko eepoksesta, jolle pitäisi keksiä nimi. Ja on sitä tehty taas töitäkin, tartuttu uusiin ja vanhoihin haasteisiin ja mietitty mielen hulluutta, sitä, että uskaltaa aloittaa jotakin ihan muuta kuin mihin on tottunut ja mitä on tehnyt viimeiset 12 vuotta. Ajatus 34-vuotiaasta ammatinvaihtajasta hymyilyttää ja helpottaa ja jännittää. Julmetusti.

Ja ai niin, pitäisi muuttaakin, vappuna. Tiedän jo, mitä jään ikävöimään eniten vanhasta kodistamme. Näitä olohuoneen ikkunoita, jotka antavat valoa aamusta alkaen ja joilla elukat tykkäävät nukkua. Ikkunalautojen alla oleva patteri ja auringonkajo ovat lyömätön yhdistelmä.

Have been busy, awfully busy. Yet feeling quite zen, thanks to all good things that have been happening this week. We're moving soon, two weeks to go. Gonna miss these large windows and the natural light they bring. 

7 kommenttia:

WEEKDAYCARNIVAL kirjoitti...

Nonni! Meil ei viel ollutkaan vapuksi puuhaa ;))) Nyt o!

Jonna kirjoitti...

ou jea! tulkaaskin muuttamaan! sapuskaa, juotavaa, saunaa, särkänniemeä...

Rouva L. kirjoitti...

Kauniita kuvia ja mukavia aatoksia. Voimia muuttoon!

WEEKDAYCARNIVAL kirjoitti...

DEAL!!! Ilmoitan Salmisille kans:))

Anonyymi kirjoitti...

kaunis koti!! ihana tunnelma. uusi kotinne tulee varmasti olemaan yhtä upea. tsemppiä muuttoon!

-HannaH

Jessica Hubow kirjoitti...

Looks great! I think you'd like http://delightfull.eu , give it a look

Jonna kirjoitti...

HannaH: kiitos. meillä on tällaista rauhallista, ainakin siivousta seuraavat kaksi tuntia. sen jälkeen paikka onkin tavallisesti jo sekaisin leluista sun muista. :-)

jessica hubow: thanks, jessica. i'll have a look at the site you've mentioned.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...