maanantai 9. huhtikuuta 2012

Linie Design ja pari Askoa

Meidän mattomme asuvat pesulassa, käyvät välillä kotona lomailemassa ja palaavat sitten paskaisina takaisin pyykättäviksi. Meillä asuu monta matonsotkijaa, mutta pisimmän korren kiskoo Martta, joka kunnostautuu puuhassa milloin pissimällä, milloin oksentamalla tai punaviinilaseja pökkimällä. Tosin, mitäs jättelen niitä lattialle...

Mutta mattoja tulee katseltua melko usein. Tänään katsastin Länna Möblerin valikoimat ja löysin tanskalaisen Linie Designin Asko-matot, mustan ja valkoisen. Käsin kudottuja ja niin... monokromaattisia (= kauniita). Eivätkä edes ajaisi astelemaan pitkin konkurssin partaita. 

Ja toisekseen omaan taipumuksen ostaa asioita, jotka kantavat meikäläiselle tärkeää nimeä. Asko on yksi elämäni ystävistä, työtoveri, joka nosti Antin (toisen entisen työkaverini) kanssa syvästä suosta pussillisella irtokarkkeja. Silloin vuonna 2004. Tilasin juuri myös Rowanin Siena-lankaa, kiitos Rouva L:n, ystävän, jonka löysin kässäkerhosta.

I have a thing for rugs, especially the ones that have two colours: b & w. Länna Möbler has some nice (well, perfect) alternatives, hand made Asko rugs (100 % wool) by Linie Design. Haven't been familiar with these before, but these might be something for our new home. I would also love to make a rug by myself. Anyone to join?

9 kommenttia:

Dorit kirjoitti...

mä oon niiiin lähellä painamassa osta-nappia. hitto et on hienoja. haluun ehkä ton valkosen!

Jonna kirjoitti...

samat sanat! mä haluaisin ehkä kummatkin... kimppatilaus?

Dorit kirjoitti...

KIMPPATILAUS !!!

Dorit kirjoitti...

eipäku äh. ei se kannata, kun ne toimituskulut näköjään kasvaa, mitä kalliimpi tilaus on. outoa. ja toinen juttu, et tänne saareen on kätevä tilata suoraan omaan postiin, ni ei tarvii roudata lautalla. :)

että jos olit tosissasi. mä innostun kato aina tollasista kimppajutuista, ennen kun edes mietin. :D

Petriina kirjoitti...

Voi ei miten hienoja, todella!

Jessica kirjoitti...

Hi! Löysin juuri blogisi, ja rakastan sitä jo: DI sinun kannattaa tehdä postauksen tämän merkin löysin, Boca do Lobo, niiden palaset ovat uskomattomia!
http://bocadolobo.com

Satu kirjoitti...

Kiitos vinkistä, tilasin harmaana tuon Askon. Olen koko talven ettinyt mattoa olohuoneeseen, maton piti olla vaalea, mutta ei valkoinen (koska matto tulee osittain takan kohdalle). Kaikki tähän astiset ehdokkaat on olleet aina jotekin vähän plääh, mutta tämä osuikin sitten kerralla. Nyt ootellaan saapuvaksi vaan :)

A Merry Mishap kirjoitti...

I love them both.
Feels like I am on a perpetual scout for the right rug(s), it's hard to find really good ones.
Making your own rug might be a good solution too!

Jonna kirjoitti...

dorit: tilasitko jo? mä teen sen tuota pikaa, kunhan saamme kamamme uuteen kotiin. :-)

jessica: kiitos.

satu: eipä kestä. kerro sitten, millainen matto on livenä, kun tuossa kuvassa se on niin hieno.

amm: i so know your feeling, can't decide between those. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...