torstai 17. toukokuuta 2012

Blogistania

Tällä viikolla olisi piisannut juttua vaikka kuinka. Olisin halunnut kirjoittaa K-raudan kampanjasta ja Blogistaniasta, mutta enpä ole pystynyt. Katkennut oikea olkavarsi ei osoita paranemisen merkkejä, päinvastoin. Nyt vaivaa jo kyynärtaivekin. 90 asteen kulma ja jatkuva kosketus vyötärön tietämille eivät tee terää, eivät ainakaan yli kolmekymppiselle...

Kirjoitan vasemman käden etusormella, joka kramppaa. Ja osuu useammin hutiin kuin oikealle näppäimelle. Onneksi on liuta ystäviä, jotka tekevät oikean käteni virkaa – esimerkiksi eilen, kun kokoonnuimme kässäkerhoilemaan ja katselemaan Blogistaniaa kotiimme. Tuli tirahutettua kiitollisuudesta kyynelkin, kun kuulin ensi kerran itsekin, miten mimmit minua kuvasivat. Big love.

Suuren suuri kiitos kuuluu myös Teippitarhalle, joka toimitti meille satsin maskausteippejä, joilla Muita ihania -Tiina tuunasi vanerilaatikoita. Kävin taas kurkkailemassa kaupan valikoimia. Kuvioidut teipit ovat täyttä täydellisyyttä. Tiedänpä taas, millä kiinnittelen kortteja sun muita seinille. Ja millä rakentelen Sienan ja Elinan kanssa petsoppitaloja. Niistä lisää tuonnempana.

Ja jos joku missasi eilisen jakson, niin käykääpä katsastamassa se Yle Areenasta. Teen sen nyt itsekin ja koetan olla liikuttumati.

My right arm is broken, so there's a pause in blogging. It's a shame, since this week has been interesting in many ways. I've been a part of a big, commercial campaign, an yesterday – yesterday there was a tv-program of me as an interior blogger. Woah.

13 kommenttia:

Lammas kirjoitti...

Katsoin juuri ohjelman ja tykkäsin siitä kovasti! Kurjaa, kun sun kädellesi kävi huonosti. Mulla itsellänikin on tällä hetkellä oikean käden peukalo murtunut, joten käsitöitä en pysty tekemään.

wikke kirjoitti...

Ihana jakso, tähänastisista suosikkini. Teillä on ihana kässäkerho.

A-K kirjoitti...

Jakso oli kerrassaan ihana. Heräsi niin monta ideaa omaa kotia ja käsitöitä ajatellen. Kiitos :)

JohannaK kirjoitti...

Mun mielestä paras jakso! Tykkäsin tosi paljon! Ja inspiroituneena teippasin yläsängyn vaneeripohjaan tytön kasvot: http://ekojohanna.blogspot.com/2012/05/herkka-hullu-teippinainen.html ;)
Kiitos <3

Pinja kirjoitti...

Hei Jonna, tuo jakso oli aivan ihana! Oli kiva nähdä ja kuulla vähän ketä ihanaisia mun lempiblogien takana onkaan!

Teidän kässäkerho vaikuttaa niin kivalta, että voi kun pääsis joskus vierailemaan vaikka täältä Helsingistä asti :) Muita bloggareita on kiva tavata kun yleensä löytyy jotain tai paljonkin yhteistä. Mutta Kerään tulen kyllä ehdottomasti käymään sitten kesällä! Toivottavasti kätesi paranee pian!

K E R T T U kirjoitti...

Katsoin tänään ohjelman uusintana ja
oli tosi kiva saada kasvot ja äänet ihmisille, joiden kaikkien blogeja seuraan ♥ ihanaa kesän odotusta!

Suvi - sur le vif kirjoitti...

Hei Jonna, osaat olla läsnä jotenkin ihan mahtavasti, ilolla katsoin tätä jaksoa!

Paljon paljon paranemisia!

Niina/luovasuo kirjoitti...

Voi, hauskaa. Mun pitää katsoa tuo jakso uudelleen, en tajunnut että se olit sitä ja blogisi, kun puolet jaksosta meni taas johonkin säätöön poikien kanssa :)

Jonna kirjoitti...

@lammas: yksikätisyys on kamalaa. huomaan, että meikäläistä kiukuttaa, kun ei pääse neulomaan. ensi viikolla uusi käynti lääkärissä, ja taas arvioidaan, leikataanko sittenkin. en jaksaisi, en niin millään. mutta toisaalta, jos sillä paranee äkimmin, niin ilman muuta hommiin. :-)

@wikke: kiitos. ja totta, meillä on ihana kässäkerho, vaikka blogistaniassa näkyikin alta puolet meistä.

@a-k: voih, kiitoa. mahtavaa, jos meistä oli jotakin hyötyä. :-)

@johannak: tässä alkaa häkeltyä. :-) tuhannet kiitokset sinullekin. ja huh, miten mahtavia teippi-ideoita. siispä kiitos itsellesi.

@pinja: lämpimästi tervetuloa kerään! ja kässäkerhoon kanssa. laita mailia, jos pääset jokin keskiviikko paikalle, niin annan tarkemmat koordinaatit.

@kerttu: ihanaa kesän odotusta sinnekin. :-) ja kiitos kommentistasi.

@suvi: kiitos kaunis. viimeistään nyt alan olla sanaton. ja hyvin otettu.

@niina: hih, areenaan vain!

ei pöllömpi kirjoitti...

Hieno jakso oli.
Ja kaunista oli sun kotona!

Leenah kirjoitti...

Kiitos inspiraatiomyrskystä kera kavereidesi... Kässäkerho Runossa kuulostaa ihan täydelliseltä...
Toivotan sulle käden parantamiseen voimia ja kärsivällisyyttä. Kaikkea hyvää!

Jonna kirjoitti...

@ei pöllömpi: kiitos. ja kiitos kotikommentista. tämä uusi onkin sitten kaukana sen kodin kauneudesta, mutta tässäkin on puolensa. :-)

@leenah: kiitos itsellesi kauniista sanoistasi. ihanaa alkavaa kesää!

Hennamaari kirjoitti...

Katoin ohjelman areenasta ja tykkäsin. Kivaa kun oltiin täällä Tampesterissa. Ja hieno koti kuten varmaan uusikin! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...