lauantai 23. kesäkuuta 2012

Viikko? Kaksi?

Voisivat kuvat eiliseltäkin olla mutta eivät ole. Otin ne viikko tai kaksi sitten, yhtenä perjantaina, palaverin päälle. Salaattia suomalais-kreikkalaisittain, pullollinen viiniä, toinen sitruuna-minttuvettä. Ja pari keskeneräistä neuletta: Elinan omasta tulee takki, meikäläisen paita. Kirjaan, joka on ollut telakalla viitisen viikkoa mutta joka etenee taas, kun käsi alkaa olla kunnossa. Eihän se nouse mutta toimii muuten.

Hyvää juhannusta teille. Koska nukuin eilisen kotona, suuntaan tänään mökille ja taidan jatkaa uniani siellä. Viikot ovat kolmen työn kanssa sitä myöten kiireisiä, että vapaalla väsyttää. Hyvä, jos jaksan jalkapalloa katsella. (Vitsi.)

A few random pics, taken a week or two ago. Been busy lately, doing three jobs at the same time, all the spare time is for sleep. And eat. And football.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa jul-me-tun hienoa lankaa, mitähän se mahtaa olla? -armi

Jonna kirjoitti...

armi: se on ihanaa lankaa, suosittelen! tule vaikka ostamaan meiltä kerästä, www.kera.fi, kunhan saamme sen parin viikon päästä auki. :-) lanka on siis langin sol degrade, 100-prosenttista puuvillaa, nopsaa neuloa.

Anonyymi kirjoitti...

Mieluusti tulisin ja ostaisinkin, mutta näköjään sitä ei saa kuin liukuvärjättynä? Tekstuuri näyttää upealta, tuollaisen kesäpaidan haluan! Vinkkaa jos tiedät muita hyviä "nauhalankoja". -armi

Jonna kirjoitti...

armi: juu, tuota saa vain liu'ulla. mäkään en ole tavallisesti mikään liu'un ystävä, mutta nuo langat veivät sydämeni. vinkkaan kyllä, jos ja kun vastaan astelee jokin yksivärinen vastaava. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...