maanantai 11. kesäkuuta 2012

Suuntana Satakunta

Kaksi työtä, no oikeastaan kolme, jos kirjanteko lasketaan sellaiseksi, vie kaiken ajan – etenkin nyt, kun Kerä alkaa konkretisoitua. Ensimmäiset isot tilaukset ovat sisässä, kohta matkaamme langanhakuun Norjaan ja sitten aloittelemme remonttia. Näillä näkymin avaamme heinäkuun ensimmäisellä viikolla, mutta lupaan ja vannon tiedottaa. Luvassahan on totta maar juhlallisuuksia!

Ajelimme lauantaina Raumalle. Suuntamme oli oikeammin Säkylä ja siellä asustava karitsakvartetti, mutta koska emme olleet aiemmin Raumaa nähneet, hurahutimme sinne naisissa.

Emme tienneet Raumasta mitään muuta kuin että siellä sijaitsee Busstop Clothing, maanmainio vaatekauppa. Pitivät sitten huhut paikkaansa: liike oli kertakaikkisen mahtava paikka, olisin aivan valehtelematta kelpuuttanut komeroihini 90 prosenttia kaupan valikoimasta ja se on kaltaiselleni krantulle paljon, se. Oli Samujia ja oli R/H:ta ja oli Month of Sundaysia ja Swedish Hasbeensia ja Mini Rodinia ja vaikka mitä.

Ja ystävien tuotoksia: Kanelimaan julisteita ja kortteja ja RK Designin leikkuulautoja.

Ostin lopulta pipon Sienalle ja kaulurin itselleni. Sinisen. Olen kai muovautumassa muuksi ihmiseksi, smurffiksi?

Mutta se Satakunnan-reissun todellinen syy, se oli siis tämä.

Spent a rainy Saturday in Rauma. I had no idea of the coastal city, except for the fact it had nice wooden houses and a good lifestyle shop, Busstop Clothing. And yes, it was really something else. The best collection ever, all my favorite brands together! (I for instance saw a pair of Hope shoes I couldn't live without. Or yes, I could and had to, but until next time and a bigger wallet.) It was nice to see my friends' products there as well – I'm proud of you H-R and Riikka! But the actual reason we drove to western Finland was this. A quartet of little lambs. We are going to make our own yarn of those cuties.

5 kommenttia:

Liliana kirjoitti...

Seems like you had a great time :)

Minna kirjoitti...

Tuo on ihan mahtava projekti. Peukut pystyyn teille!

Busstop clothing kirjoitti...

Busstop kiittää ja kumartaa mukavista sanoistasi! Ja tervetuloa uudelleen! Onnea ja menestystä Kerälle, se tietää meille Tampereen reissua! :) Tuija

johanna kirjoitti...

Ensimmäisellä vierailulla blogissasi. Hienoa...eikun upeata tuo tuleva KERÄ. Tampereella tulee käytyä silloin tällöin ja ehdottomasti tulen käymään "teillä" kun oletta auenneet!

Mukavaa kun kävitte Raumalla ("meillä") ja tervetuloa uudestaan!

Kesää - ihanaa!!!

Jonna kirjoitti...

liliana: yes, we did - even though it rained the whole day. :-)

minna: kiitos kaunis. kohta nähdään, miten meidän käy. ensi viikolla vietetään avajaisia. :-)

busstop clothing: kiitos, tulemme varmasti uudelleen, seuraava käynti on suunnitelmissa vielä ensi viikolle! :-) ja tervetuloa kerään, laitamme infoa, kunhan saamme sen auki.

johanna: tervetuloa kerään. ihanaa saada kauppaan myös ulkopaikkakuntalaisia. ja kyllä, raumalle tullaan ja pian. pitäisi hakea ensi viikolla säkylästä yksi ovi kaupalle, joten siinä samalla voisi taas visiteerata raumalla. ihanaa kesää sinnekin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...