torstai 7. kesäkuuta 2012

Home Bazaar

Ikävöin Espoon Kurttilassa asuvaa ystävääni. Piti matkaamani sinne tänään, mutta toisin kävi. Keuhkoja kuristava allergia, painovalmiutta venaileva lehti ja kohta avattava Kerä käskyttivät kotiin. Terveisiä peiton alta, väsyttää.

Mutta jos olisin matkannut Kurttilaan, olisin käväissyt samalla reissulla Tuomaisen Ulin ja Jepen Home Bazaarissa. Pariskunta ihana valitsee kotipuotiinsa vain ihania tuotteita, vanhaa ja uutta, vähän 1950-lukua, rouheita luonnonmateriaaleja ja tuliaisia Afrikasta. Ja keramiikkaa, rakua ja tavallista – vai voiko sitä sanoa tavalliseksi, sitä ei-rakua? ;-)

Home Bazaarilla on verkkokauppakin. Onneksi. Meikäläinen saattaisi tarvita esimerkiksi edellä kuvattuja asioita. Ja noista keraamisista kupeista olen juonut ystäväni luona kahvia. Parempaa sormituntumaa ei olekaan. Että niitä nyt ainakin – aamusufeesiepolle.

Home Bazaar is a Finnish webshop concentrating on carefully chosen items, both vintage and new. There's an ecological aspect as well. I totally and utterly appreciate the work Uli and Jeppe, the owners, have done. A dream come true!

2 kommenttia:

Kotoilija kirjoitti...

Kiitos menovinkistä ja onnea Kerästä jo tässä vaiheessa! Unelmien toteuttaminen on koko tämän homma juju. Näin se vaan on. Olen innoissani. Ja aion matkustaa sinne Tampesteriin ihan vain teidän Kerän takia. Heti syksyllä, kun vapaa aikatauluista.

Terkkuja!

Jonna kirjoitti...

eipä kestä! kerro terveisiä ulille, kun menet ostoksille. :-) mä vielä odottelen sitä päivää, kun pääsen sinne. ja kiitos, sieltä se kerä syntyy, aluksi hitaasti ja nyt vauhdilla. sua odotellaan sinne kovasti kylään! :-) tuu vaikkapa jollekin vkl-kurssille.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...