lauantai 1. syyskuuta 2012

Pieni talo preerialla. Tai Brokeback Mountain

Ystävä ja tuttava jos toinen on hankkinut tänä kesänä mökin. Mekin olemme sellaista katselleet, miettineet, miten mukavalta se tuntuisi karauttaa työpäivän päälle saunomaan. Kadota hetkeksi ihan muuhun maisemaan ja sysätä kaupunki syrjään. Kuopsuttaa kukkapenkkiä ja odotella omenapuun alla hedelmien hidasta kypsymistä. Riippumatossa. Olemme kaiketi mökki-iässä. Heh ja heh.

Mikkel Vangin kuvissa on taikaa ja jotakin tuttua, vaikka ovatkin toiselta mantereelta. Tuollaisesta rauhasta ja rouheudesta minäkin tykkäisin, konstailemattomasta mökistä, avaruudesta ja pihalla laiduntavasta hevosesta.

Pictures: Mikkel Vang for Vogue Living

This summer has been exceptional in one way. Our friends have been buying summer cottages and we've been having similar thoughts. I wouldn't need a lake but I would love a view like this. Impossible in Finland though. But you get the point, something quiet, a place to breathe freely.


4 kommenttia:

rk kirjoitti...

Huomaan kanssa että kaikilla alkaa olemaan mökkikuumetta, mulle riittä että päästään antin vanhenpien mökeille kesäisin. Mutta jos ne menisivät myyntiin niin täytyisi kehitellä jotain.Ihanalta näyttää nuo kuvat. Kävin just keikalla turun saaristossa kuvan yhtä mökkiä. Ensiten pysäytti se miljöö. Lempimaisemani: kalliot, meri ja pienet käppyrä männyt.

K kirjoitti...

Hmm, mä kyllä olisin mökki-ihminen ja haluan ehdottomasti lähivuosien aikana oman mökin. Omilla vanhemmilla ja miehen vanhemmilla on yhteensä neljä kesäpaikkaa, joten niistä riittää meillekin tilaa. :)

Sini kirjoitti...

Hei!
Juuri postasin samasta aiheesta. Esimerkkinä oli Suomeen rakennettu mikro talo. Tsekkaappa http://sittenniin.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

thanks for sharing.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...