perjantai 31. elokuuta 2012

Ei nyt unohdeta sitä ydintä...

Vastasin viime viikolla Aamulehden toimittajalle, että entinen kenkähullu höllää kukkaronsa nyörejä nykyisin lankakaupassa. No jaa, toden nimissä minussa asuu yhä se hamsteri, joka tekee löytöjä omasta kenkäkaapistaan, kunhan kerkiää sinne joskus katsomaan.

Acne lähetti eilen postia. Syksyn kengät näyttävät hyviltä, etenkin kastanjaiset Pistolit (rakkaita terveisiä Saaralle Helsinkiin!). Niitä ei voi olla koskaan liikaa, siitä olen täydellisen vakuuttunut. Että welcome to mama, popot.

Eikä näissä muissakaan mitään vikaa ole.

Meillä on muuten illalla siivouspäivä. Se tietänee blogikirppua!

My favorite shoes in da world are Acne's short Pistol boots. I have two pairs, but this new chestnut is such a beautiful color I've become obsessed. Of shoes. Again.

4 kommenttia:

nuokku kirjoitti...

Nuo Pistolsit sulattivat sydämeni toistamiseen tällä viikolla. Ensimmäinen sulaminen tapahtui, kun näin Swedish Hasbeens'n syksyn uutuudet. Zip it Emy't on vaan pakko saada. Ja ehkä muutamat muutkin ;)

Sini kirjoitti...

Lääh, jos joskus raaskisi noihin ruskeisiin Pistoleihin sijoittaa. Olen jo pari vuotta niitä ihastellut, mutta kokeilemaan en ole vielä uskaltautunut - muuten saattaisi kukkaro keventyä vähän liikaa...

Kimpassa kirjoitti...

Kyllä nyt konjakit tärähti silmille. Pakko saada syksyksi. Ja blogikirppuakos tulossa, mahtavuutta!

Jonna kirjoitti...

@nuokku: mun mottoni kuuluu: "kenkiäkin voi kerätä, ihan niin kuin postimerkkejä". että anna mennä vain!

@sini: ne ovat kyllä sijoitus, joka kestää aikaa. mun haaveeni on antaa ne jonakin päivänä tyttärelleni, joka on siis nyt neljä. :-)

@kimpassa: konjakit silmillä ja rinnuksissa täälläkin. ja kirppukamoja kasassa odottamassa valokuvaamista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...