lauantai 10. marraskuuta 2012

Note to self: Hanki reppu!

Jos kantaa olkalaukussa tietokonetta, paria kirjaa, meikkejä, satunnaisia satseja laskuja sun muita rutistuneita papereita, kutimia x 1 000 ja toisessa kourassa kamerakassia ja paria linssiä ja vielä jossakin kolmannessa kauppakassia, saattaa löytää itsensä taksitolpalta, koska selkään sattuu niin saakelisti, että ei yksinkertaisesti kykene kävelemään kotiin.

Näin meikäläisellä eilisiltana ja tänään onkin tehnyt kipiää kaikkialle. Että ollapa reppu, joka vetäisi tietokoneen tilpehööreineen, kameran, kovalevyn ja kaikki muut edellä mainitut. Omistan kyllä Kånkenin, mutta eivätpä sinne nuo mahdu. Ja jos mahtuvatkin, niin hihnat ovat niin ohukaiset, että ne porautuvat olkapäistä läpi. Että terve vain ergonomia.

Herschelin reppua sitä vastoin kelpaisi kanniskella, vaikka se painaisi 20 kiloa (tai siltä se ainakin näyttää). Ja eiköhän sitä voisi kiikuttaa kädessä vielä yhtä tote bagiakin.

Tai sanokaapa te, mistä löytäisin a) yksinkertaisen komean, b) tilavan, c) kevyen ja d) hyvän, hyvin hyvän repun.

Have to stop carrying computers, cameras, books, knits etc. in my shoulder bag. It's just too much (you should have seen me yesterday, trying to make my way home but then hopping in to a taxi since my back ached so much). Herschel's classic, Little America, is something I've been dreaming of for a couple of years. Any other recommendations?


6 kommenttia:

eilen tein kirjoitti...

Mä ostin tossa vähän aikaisemmin syksyllä Jokelle synttärilahjaksi Sandqvistin Lars-Göran -repun http://www.sandqvist.net/en/sandqvist-lars-goran-multicolour.html

Se vaikuttaa ainakin varsin laadukkaalle. Sandqvistilla on muutenkin ihan mahtavia reppuja, tuo hintapuoli on vaan myös sen mukainen...

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on tämä (en löytänyt mustaa kuvaa Fjällrävenin omilta sivuilta): http://bigberries.com/2012/05/21/fjallraven-no-21-rucksack/#.UJ88eEKRrF9

Täällä on reput, joita itse pohdin ennen kuin päädyin tuohon: http://pinterest.com/leenajii/backpacks

Nuo Herchelit on hienoja. En vaan löytänyt Euroopasta nettikauppaa, jossa olisi ollut joku juuri haluamani sopivaan hintaan, niin iski marssiväsymys ja ostin tuon Fjällrävenin. Olen tykännyt. :)

Mikko kirjoitti...

Mulla on musta Kånken 17", siinä on oma tasku kannettavalle, pehmustetut hihnat ja muutenkin tilaa tosi reilusti verrattuna peruskånkeniin. Ja heijastin! Ei mikään tyylikkäin vaihtoehto mutta ainakin toimii. :)

Jonna kirjoitti...

eilen tein: sandqvist on aivan huippu, hyvä, kun muistutit siitä! nyt täytyy tehdä vertailuja reppujen ja pankkitilini kesken... :-)

anonyymi: suurkiitos vinkeistä sinnekin! mä olen ihastellut tuota herscheliä urban outfittersin myymälöissä, mutta täytyy nyt tsekkailla, saisiko niitä sieltä nettikaupastakin.

mikko: toimiva se hakusessa täälläkin. tuommoinen kunnon kånken menee vakavaan harkintaan! heijastimesta pojot.

Maire kirjoitti...

Tsekkaapa Varusteleka. Löysin sieltä itselleni juuri täydellisen, mustan armeijatyylisen perusrepun. Hintaa taisi olla pari kymppiä.

Jonna kirjoitti...

maire: tattis vinkistä! mä katson senkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...