sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Perjantain Pavut

Näin Papuja ensi kerran Ojakadun Designtorilla, silloin alkusyksystä. Olisin halunnut luomupuuvillaisia pipoja, pieneen ja isoon päähän sopivia, ja linnuilla, puilla ja nappipilvillä kuvitettuja kalsareita ja paitoja. Pieni pipoerä oli kuitenkin jo kaupattu, ja muut taisivat olla vain esillä, ennakoimassa ensi kuun alkua.

Hanna-Riikan kuvittamat ja Anna Kurkelan suunnittelemat Pavut päätyvät kaiken kansan saataville parin kolmen viikon kuluttua, ensin jouluiselle Designtorille Tampereelle, sitten Torikortteleihin Helsinkiin ja sitten vaikka minne. Pääsin koko kokoelmasta kärryille, kun kuvasin sitä pienten päällä perjantaina. Ihan paras parituntinen, kului kuin siivillä. Lisämakua siitä saatte saletisti myöhemmin, mutta kuten K:n ilmeestä huomaatte, hauskaahan siellä. Ja hiton hienoja lastenvaatteita!

Papu clothes are made of organic cotton. The pattern is by Hanna-Riikka Heikkilä, this totally talented artist and my dear, dear friend behind the Kanelimaa blog. I had the possibility to shoot the collection with a bunch of small models. This is only a teaser, there's more to come in December.

3 kommenttia:

Mariela kirjoitti...

I love this pattern, is really cute and adorable!

x

Maire kirjoitti...

Kauhian kivoja, näitäpä näkisi mielellään omillakin mukseroilla.

Jonna kirjoitti...

mariela: me too, the pattern is just perfect! and the kids, they love it too!

maire: eikö? jotenkin luulen, että myös tuo meikäläisen mukelo saa sonnustautua kohta papuihin. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...