keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Maailman paras suklaa...

... syntyy omin kätösin tai ainakin Tarte tatin -Priscan kätösin. Olen ajatellut sitä kaiken päivää ja tullut tuumailujeni jälkeen vakuuttuneeksi siitä, että se karkottaisi petiin kaataneen flunssan siinä, missä inkiväärikin. Inkivääri tosin jäi kokeilematta, oli näet homehtunut jääkaapissa. Pitäisikö sitä muuten säilyttää jääkaapissa?!?

Söin Priscan suklaita ensi kerran joskus syyskuussa, kun kuvasimme Kotoliving-lehteä. Vakuutan, että valkoista suklaata ei jäänyt jäljiltäni palaakaan. Se onkin yksi ruokakuvaamisen parhaita puolia: ihania ja ennen muuta muiden valmistamia sapuskoja saa myös syödä!

Ei hyvänen aika, mikä järki oli kirjoittaa suklaista keskellä yötä ja kipeänä? Mistä sitä nyt tähän hätään saa? Ja millä pirulla paranen torstaihin mennessä – silloin rakennetaan Kerän osastoa Suomen Kädentaidot -messuille? Hei, kässäilijät, oletteko tulossa Tampereelle?

One of my favorite things is to shoot food. These DIY chocolates by Prisca are to die for. I shoot them for the new Kotoliving magazine. Too bad I'm missing them terribly – in the middle of the night. Great timing.

7 kommenttia:

Leina kirjoitti...

Parane pian! Tulossa ollaan ja olis kiva käydä moikkaamassa. Jos vaikka löytäis taas jonkun ihanan langan.

Birgit kirjoitti...

Voi että tuo suklaa on hyvän näköistä. Parane.

nuokku kirjoitti...

Johan iski kauhea suklaanhimo. Ihan vähän vaan tekisi mieli vaikka täällä kovasti makeaa vastaan lakkoillaankin.
Meillä muuten inkivääriä säilytetään ihan samassa purkissa valkosipulien kanssa. Vähän se saattaa huoneenlämmössä ehtiä kuivahtamaan leikatusta päästä mutta en vielä homeeseen ole saanut. Kesäkuumalla itämään kyllä :)

suklaahirmu kirjoitti...

Näyttääpä hyvältä! Olisiko sinulla tuon suklaan ohjetta? En löytänty tekijän blogista tai Kotosta. Kiitokset!

Unknown kirjoitti...

Inkivääri kannattaa säilyttää pakkasessa, säilyy ikuisuuden hyvänä ja raastaminen onnistuu vähän jäisenäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, tää kommentti tulee nyt vähän myöhään, kun olet jo toivottavasti parantunut. Mutta ensi kertaa varten keino, joka auttaa ainakin mulla: haalenneeseen teehen sekoitetaan 37 asteen hunajaa, tuoreesta inkivääristä slaisseja, luomusitruunan mehua puristettuna ja jos on oikeen kipee olo, niin vielä valkosipulin kynsi puolitettuna. Takuuvarma keino. Ja tämä setti vedetään heti, kun vähänkin tuntuu kurkku kipeältä/muuten flunssaiselta. Seuraavana aamuna on aina ollut ihan terve olo. En muistakaan, koska olisin ollut kipeänä.

/Greta

Jonna kirjoitti...

Leina: Kiitos. Täällä sitä sairastetaan vieläkin, mutta eiköhän se tästä – glögin ja inkiväärin voimin. :-)

Birgit: Se on aivan liian hyvää. Suosittelen tekemään, mä ajattelin venyä jouluksi! Jos vaikka lahjoiksi ihan.

Nuokku: Kiitos säilytysvinkistä. Nyt tuo inkivääri majailee köökissä, ihan vain huoneenlämmössä. Mutta ensi keväänä otan idätystavoitteen ja lyön sitä multaan. :-)

Suklaahirmu: Tuo ohje löytyy uudesta Kotoliving-lehdestä. Lämmin testaussuosittelu. ;-)

Unknown: Kiitos! Pistän osan pakkaseenkin!

Greta: Kreivin aikaan! Mä olen vieläkin kipeänä. Huomenna kipitän kaupan kautta kotiin ja keitän kunnon tropit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...