keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Uhana Design

Helsinki on houkutellut hoteisiinsa ystävän poikineen, tuli siellä itsekin asuttua. Saapa nähdä, palaavatko pääkaupunkiin karanneet koskaan Pirkanmaalle, suosittelen joka tapauksessa. Tampere on pienine kivijalkakauppoineen, konstailemattomine kahviloineen ja kaiken alan kaupunkiaktiiveinen aivan toinen kuin vaikkapa viisi vuotta sitten. Vaaterintamallakin.

Yksi Tampereen tuoreimmista tuttavuuksista on Uhana Design, kahden vaatesuunnittelijan designyritys, jonka mustan- ja valkeanpuhuvat villavaatteet ja asusteet miellyttävät meikäläisen silmää. Kangaskassit samaten.

Uhanan toinen puolikas, Hanna, piipahti tänään Kerässä ja kertoi, että vaatteita saa ihan kohta ainakin Super Mukavasta, joka muuten avaa lauantaina ovensa Otavalankadulle, ihan siinä lankakauppamme naapurissa – ihan kuin Design Boulevardkin. Bermudan kolmio, sehän se.

My hometown, Tampere, is active in various, in my opinion interesting fields. Like in fashion. Uhana Design is one of the latest labels in Tampere. Needless to say I'm into those black and white woolen clothes. And those canvas bags, yes please.

3 kommenttia:

nuokku kirjoitti...

Ikävä Tampereelle iskee aina aika ajoin. Rakastan Tampereen kompaktia kokoa ja kotoisaa keskustaa. Se tuntui ihan kodilta.
Ja mitä Uhanaan tulee niin tuo kaulahuivi on saatava!

Terhi kirjoitti...

Kivoja.

Jonna kirjoitti...

nuokku: sinäpä sen sanoit, samoja piirteitä minäkin tampereessa rakastan. katujen tyhjyys, kun askeltaa vaikkapa lauantaiaamuisin töihin, on elähdyttävää. en muuttaisi ihan heti minnekään muualle (paitsi ehkä toscanaan...). ;-) ja jeps, tuo huppuhuivi on a must have!

terhi: eivätkö olekin! olen ihan myyty. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...