perjantai 30. marraskuuta 2012

Vaja Finland

Vaja Finlandin keraamisia Sirkus-purkkeja on tullut tiirailtua ties kuinka kauan. Tai ties ja ties, jokusia kuukausia. En muista, milloin ja missä näin ne ensi kerran. (Sirkus-ihasteluni ei siis yllä lähellekään Uten.Silo-kuumettani, jota olen potenut neljä vuotta – parantumati. Tautini parantukoon ja pian.)

Mutta Sirkuksiin. Kotimaiset purkit ovat kiehtova yhdistelmä jotakin supisuomalaista, jotakin slaavilaista ja jotakin itämaista ehkä. Muistuttavat minua kyläkoulumme seinäkellosta ja isän 25 vuotta sitten veistämästä könninkellosta, sirkuksesta en osaa sanoa, koska en ole koskaan sellaisessa käynyt.

Vaja Finlandin tuotteita saa ainakin maanmainiosta Nämä Shopista, jonka valikoimiin kuuluvat myös Arabian vanhat kahvikupit. Halajan yhtä sellaistakin: utopiassani kasvattaisin siellä basilikaa, joka ei kuihtuisi koskaan.

Vaja Finland makes different kind of ceramics I desire. A lot. These Sirkus-jars belong to my favorites, check them our @ Nämä Shop. Love their collection of old Arabia cups as well.

10 kommenttia:

Nämä shop kirjoitti...

kiitos!!!!!

Mervi kirjoitti...

On muuten ihania purkkeja!

K kirjoitti...

Oi ja voi, purkit on kyllä ihania. Ja tuo kauppa kans.

Nalle kirjoitti...

Tykkään! Tuli vielä mieleen, että kävikö se Annaleena teillä jutuntekomatkalla? Milloinhan se ilmestyy... Tsemppiä muuttoon!

Petra Puistolassa kirjoitti...

Samat purkit ovat mua ihastuttaneet siitä asti kun ekan kerran näin. Ja uten silollekin olisi paikka valmiiksi mietittynä...

Jonna kirjoitti...

nämä shop: kiitos itsellenne mahtavasta kaupasta! :-)

mervi: ovat kyllä!

k: olen tismalleen samaa mieltä.

nalle: kyllähän se annaleena täällä kävi. :-) saapas nähdä, milloin ja mistä juttu putkahtaa. ja kiitos, huomenna se alkaa, uurastus.

petra: hih, et ole yksin. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,

Purkkien ihanuus iski tajuntaan aikaisemmin syksyllä ja päädyin hankkimaan sokerikon ja kannun, punavihreänä. Rakkaus on säilynyt, enkä raaski säilyttää noita missään muualla kuin kodin paraatipaikalla. :) Ovat upeat!

- P

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sinun, nyt olen 50 euroa köyhempi, mutta NIIN onnellinen! <3

Jonna kirjoitti...

P: Voi, mä uskon! Paraatipaikalle asettaisin omanikin. :-)

Anonyymi: Ei kestä kiittää. :D

Ruut kirjoitti...

Ihania purkkeja. Kyllä kelpais omaankin kotiin tuollaiset!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...