torstai 13. joulukuuta 2012

Pari pupua

Parahin pukki joulun.

Jos tahdot – väkisin ja välttämättä – tuoda minulle jotakin, niin tuo, hyvä mies, Klaus Haapaniemen Rabbit-peitto. Niin, se sama, josta kirjoitin kaksi vuotta sitten.

Heittäisin sen futonimme päälle ja aina välillä kietoisin sen kaulaani ja suunnistaisin sakeaan pyryyn enkä antaisi minkään haitata.

Terveisin yksi kiltti Tampereelta

P.S. Tämä kiltti matkaa viikon kuluttua torstaina Torikortteleihin katsastamaan Klausin pop up -kaupan. Onkohan siellä Rabbiteja? Oletteko jo käyneet katsastamassa?

I have a crush on Klaus Haapaniemi's work, have had for a long time. This Rabbit throw or shawl is something I've longed for for two years. Realized a while ago that it is exactly the thing our new bedroom needs. And I need a visit to Helsinki and Torikorttelit, 'cause there is an exeptional pop up store by Klaus himself! The bestest!

7 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Juuri pari minuuttia sitten katseltiin äitini kanssa tätä samaista peittoa ja huokailtiin. Myös muut saman suunnitelijan työt aiheutti saman reaktion. On ne niin ihania!

Piia kirjoitti...

Onpa tosiaan upea.

Anonyymi kirjoitti...

Todella on upea "Rabbit", aikas hyvä joululahjatoive. ;)
Piti kysymäni tuosta Futonista!
Meillä on uuden sängyn hankinta edessä ja itse olen vähän ajatellut Futonia. Käyttökokemuksia ym.kaikkea mahdollista tieto kaipailisin. Asustelemme myös Tampereella, joten täällä ei taida olla kuin Futonia, josta noita patjoja katsastaa?

-Mari-

Enne kirjoitti...

Pukki voisi tiputtaa yhden Rabbitin myös allekirjoittaneen lahjasukkaan! :) Terveisin yks kiltti Helsingistä.

Jonna kirjoitti...

veera: kyllä klaus osaa. klassikkoja kaikki tyynni.

piia: on se! sekä kuvitukseltaan että pehmeältä, lämpimältä materiaaliltaankin.

mari: sanos muuta, aivan ykkösjoululahja, joskin meikäläinen on varma, että saan sen ihan itse itselleni ostaa. :-) futonista sen verran, että futoniasta ostimme omamme viime kesänä. se on sellainen, jota ei tarvitse rullata vaan vain kääntää petivaatteiden vaihtamisen yhteydessä. selkä on pysynyt sängynvaihdon myötä parempana, suosittelen kyllä. kovuuteenkin tottui nopsasti, parissa päivässä.

enne: peukut pystyssä! :-)

Siskonpedin Julia kirjoitti...

Lämpimältä ja kauniilta näyttää! Huivin hankin minäkin itselleni joululahjaksi, Etsystä. Siinä on kuvitettuna suuret linnunsiivet, joten kovalla viimalla voin harjoitella ilmaan nousemista. :)

Mari: Futoniasta on meidänkin futonsänky hankittu, ja se on palvellut erinomaisesti yli 10 vuotta! Patjan välissä on jotain kumia, joten se on pysynyt parempana kuin tuttavien sänky, joka hankittiin samana vuonna, mutta sisälsi pelkkää puuvillaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos neuvosta!
Täytyy vain hipsaista Futoniaan kyselemään. Olen yrittänyt netistä hakea tietoa, käyttökokemuksista ym. Tutuilla ei ole Futonia, joten ei ole voinut kysellä. Siihen me kyllä taidamme seuraavaksi päätyä. Selkäkin varmasti kiittäisi.
Kiitos myös ihanasta blogista! Harvoin kommentoin blogeja, vaikka suurkuluttaja olenkin. :) Pitää ryhdistäytyä.

-Mari-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...