torstai 10. tammikuuta 2013

Nouseva Myrsky

Käytin koko viime vuoden kahta nahkaista nyöriä vasemmassa ranteessani. Hankin ne Krabilta, uitin ne merivedessä, sotkin rantahiekkaan ja jatkoin samansuuntaisia toimia Suomessa, lukuun ottamatta merivettä ja rantahiekkaa. En kuitenkaan poistanut "koruja" kädestäni, ennen kuin ne katkesivat.

Onneksi on Nouseva Myrsky. Sain Liisalta kierrätyskumista valmistetun Railo-rannekorun, joka tuntuu poikkeuksellisen paljon omalta. Se on juuri oikeanlainen: yksinkertainen, musta, kevyt ja kilkkaamaton. Sellainen kuin se olisi ollut iäisyyden ranteessani.

Got a fantastic Railo bracelet from Liisa, the owner of Nouseva Myrsky. This (and the rest of Liisa's pieces) is made of recycled rubber. Love the simplicity.


7 kommenttia:

Mariela kirjoitti...

I really, really love your bracelet!!
XX

Liljetys kirjoitti...

Mahtava! Jos ei ois jo molemmat ranteet täynnä niitä melko monissa merissä uitettuja haalistuneita rannenauhoja niin tämä ois hyvä valinta :)

Jonna kirjoitti...

mariela: thanks, mariela. me too. :-)

liljetys: tämä on hyvä jatko niille rannenauhoille. kestää vettäkin. :-)

Ride kirjoitti...

hei ton mä haluaisin. Mun näköinen koru. IHANA!

Mertsi kirjoitti...

Heh heh. Luulin jo että pätkii. Luin ensin Nouseva Myrsky -blogia ja siirryin sitten tänne. Vähän aikaa luulin että syötelukia ei toimi, kun blogi ei vaihdu :)

Maire kirjoitti...

Järtsyn hieno on tuo!

Jonna kirjoitti...

ride: suosittelen, se on ihana, ihana koru!

mertsi: :-)

maire: niin on! tykkään todella.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...