perjantai 11. tammikuuta 2013

Yksi kymmenistä...

... kuvista, joita Jukka (valokuvaaja-Salminen tai muusikko-Ässä) on ottanut kirjaani. Nivaska etenee, tuntuu, että hitaasti, mutta toisaalta nopsasti: viimeisen rykäisyn paikka on seuraavan kuukauden aikana. Nimikin on jo olemassa, kansikuvan otamme sunnuntaina.

Kuvittelin aina, että minusta tulee romaani- eikä tietokirjailija, mutta toisaalta, kuka tietää – ehkäpä toteutan unelmani vielä joskus. Piisaisi ihan omaan pöytälaatikkoonkin. Vaikka jännittää se tämäkin, etenkin nyt, kun valmiina on "vain" kuvia ja tekstejä. Taitto alkaa ensi viikolla. Ja armoton näprääminen jatkuu, kunhan pääsen tästä tulehduskierteestä eroon. Tulisi edes yksi kerrallaan, mutta ei: korvat ja poskiontelot yhtä aikaa.

This is one of the pictures Jukka has taken for my upcoming book. There's still a lot to do, it's going to be a busy month.

10 kommenttia:

Mariela kirjoitti...

Your are having a book, that's wonderful!!
love your tattoo too!!

X

Tiinakaisa kirjoitti...

Nyt tsemppiä haastavaan rykäisyyn, lopputulos palkitsee!

Tiger kirjoitti...

Looking forward to see more!

Birgit kirjoitti...

Jännittää jo täälläkin. Mikä tässä talvessa on kun on pakko sairastaa? Ihana tunnelma kuvassa, ja tuo ruskea ei petä koskaan:)

Jonna kirjoitti...

mariela: yes, it's going to be published sometimes during the autumn and it's all about knitting & crocheting. i'm excited! :-)

tiinakaisa: kiitos kaunis. toivotaan, toivotaan, että kirjasta tulee kaikin puolin sellainen kuin olen jossakin pääni syövereissä kuvitellut.

tiger: me too! :-)

birgit: ruskea on hyvä, niin hyvä. toivottavasti sä olet jo parantunut...?

eilen tein kirjoitti...

Voi vitsi, tätä kyllä odotan! Saiskos tänne joskus lisää teasereita?? :) Tsemiä loppurutistukseen!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Tästä olisi kiva kuulla lisää. ;) Keräilemisiin! tuikku

Jonna kirjoitti...

hanne: lupaan, että latailen tänne lisää teasereita sopivin väliajoin. jos ehdin valokuvata tänään, niin siinä tapauksessa jo pian. :-)

tuikku: kerron lisää, kun seuraavasti tapaamme kerässä. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä rutistukseen ja pikaista paranemista! Odotan kirjaa todella innolla, tiedän jo nyt että se tulee olemaan "mun makuun" : )

Jonna kirjoitti...

anonyymi: kiitos kovasti. voi hitsi, kuinka toivon, että kirja löytäisi oman lukijakuntansa. syksyllä se sitten nähdään! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...