lauantai 26. tammikuuta 2013

Yksi kulma keittiöstä

Kohta kaksi kuukautta takana uudessa kodissa. Paikat alkavat pikkuhiljaa hahmottua, vaikkakin vain huone kerrallaan. Olohuone tarvitsee uusia kalusteita, ehkäpä uuden sohvankin sitten joskus. Ja viherkasveja, paljon viherkasveja. Ja uuden valaisimen, vaikka siitä minulla ei ole vielä hajuakaan. Ehkäpä jokin Myy-viritelmä – vaikka pari mustaa, vähän roikkuvia johtoja ja niin edelleen.

Mutta keittiö, se on ollut helppo nakki, sillä edelliset asukkaat, rakkaat, armaat ystävämme, olivat miettineet kaiken valmiiksi. Me kannoimme sisälle vain pöydän, penkin ja tuolit ja kiinnitimme Bumlingin kattoon. Voisihan tuo pöytä jonkin muunkin värinen olla, mutta tamminen saa luvan kelvata. Maton vaihdoin eilen, harmaasta tummempaan. Sekin tulee vaihtumaan vielä monet kerrat, uskaltanen veikata, mutta sehän se tekstiilien tehtävä onkin: ilmeen vaihtaminen vähällä vaivalla.

One corner of our kitchen. It's been two months we've lived in our new home. Things start to find their places and I'm starting to get ideas what do with the space. Kitchen has been an easy one - thanks to our dear friends who used to live here before us. We just carried our own stuff to the same places they had theirs. I like this particular corner the most. Gonna show you some more tomorrow.


17 kommenttia:

Marjo kirjoitti...

Oi, tuo tapetti! Samaa olen haikaillut jo monen vuoden ajan, mutta laiskuus on aina ehtinyt edelle. Ehkä vaikka seuraavaan kotiin. Kauniilta näyttää muutenkin teidän keittiön kulmaus.

Jonna kirjoitti...

Cow Parsley on kyllä yksi kauneimmista tapeteista ikinä. Tykkään tuollaisista orgaanisista kuvioista, en niinkään graafisista.

K kirjoitti...

Cow Parsley on ollut mun unelma jo vuosia ja vannoin joskus että laitan sitä heti ensimmäiseen kotiin. No ei tullut ekaan ja ei ole tulossa vielä tokaankaan. Ehkäpä kolmanteen? :) Onneksi tuo on niin ajaton. Ja kaunis.

selma kirjoitti...

Oi kiitti kiitti, kun pelastit mun illan ja laitoite sun kauniista kodista kuvia!!!! Onko tämä kaunis keittiö ollut esillä sun aikana 101 ideaa lehdessä?

Silmäilijä kirjoitti...

Kaunista :)!

Jonna kirjoitti...

K: Cole & Sonilla kyllä osataan ajattomien tapettien teko. :-)

selma: ole hyvä vain, ihanaa ilahduttaa. :-) ja kyllä, tuo samainen keittiö oli 101:ssä mun aikanani.

Jonna kirjoitti...

silmäilijä: kiitos!

Pieni Lintu kirjoitti...

Ai mikä värimaailma ja tapetti - rakastan!

Jonna kirjoitti...

Pieni Lintu: Mustalla, valkoisella, harmaalla ja ruskealla ei voi mennä vikaan. :-)

Johanna kirjoitti...

Oi, te olette siis muuttaneet kilometritaloon? itsekin asustin siellä monta onnellista vuotta. Tuo parsley on kyllä ihana!

Nalle kirjoitti...

Hyvältä näyttää!

Jonna kirjoitti...

johanna: tännehän me. :-)

nalle: kiitos!

Liljetys kirjoitti...

Järkyttävän hieno tapetti!

Peeta kirjoitti...

Onpas suloinen keittiö, tuota samaista tapettia ihastelin kaverin tupareissa viime viikonloppuna myöskin :) Ja pöytä näyttää mun silmään tosi hyvältä just ton värisenä!

Terkuin Peeta,
http://rawdesignblog.blogspot.fi

Jonna kirjoitti...

Liljetys: Se kyllä pukee tuota keittiötä. Kunnia sen ripustamisesta kuuluu edellisille asukkailla – siellä oli ja on sisustussilmä kohdillaan.

Peeta: Nyt vasta tutustuin sun sisustusblogiisi! Huippujuttu! Ja jep, kyllä tuo tamminenkin on OK. Ei paras, mutta OK. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,

Tulin postaukseesi cow parsleyn tapetin perässä, mutta mitä silmäni näkevätkään. Juuri sellainen aputaso, jota olen keittiöön etsiskellyt. Saako tiedustella, mistä omasi on peräisin?

Kiittää,
Tiina

Jonna kirjoitti...

Moi, Tiina! Taso on Ikeasta. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...