sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

1kertaa2

Parasta pitkään aikaan, totesin Piia Kalliomäelle ja Marika Lehdelle, kun he pakkasivat villatyynyjään ja -peittojaan pienen kodin kokoiseen kassiin ja suuntasivat kohti seuraavaa palaveria. Onneksi pistäytyivät välissä Kerässä ja yllättivät.

Suunnittelijakaksikon 1kertaa2-sisustustekstiilit tulevat myyntiin ensi kuussa eri puolille Suomea. 100-prosenttisesta villasta neulotut viltit ja tyynyt ovat jotakin, jota ainakin minä olen odottanut kauan: koruttoman yksinkertaisia, tyylipuhtaita käyttötekstiileitä, jotka kestävät kulutusta eivätkä nukkaa alta aikayksikön. Tai menetä muotoaan. Tiedättehän ne viltit, joiden reunat eivät ensimmäisten päiväunten jälkeen enää koskaan kohtaa toisiaan viikattaessa...

Onneksi tässä on se kuukausi, ennen kuin pääsen ostoksille. Ehdin säästää euron ja toisen, sillä tilauslistastani tuli pitkä. Ja se sisälsi yllätyksekseni sini-harmaata. Ja musta-harmaata. Ehkä musta-valkoistakin... Mutta minkäs teet, kun kerrankin kolahti ja kunnolla. 1kertaa2-tekstiileissä on jotakin sellaista orgaanista tyyneyttä, jota tarvitsen ympärilleni.

1kertaa2 is a brand new Finnish company producing woolen blankets and cushions. This is the best I've seen in a while.

6 kommenttia:

piipadoo kirjoitti...

Oi kunka nättejä! Mikähän olis mun lemppari? Ehkä tuo kasan alimmainen? Tupa on meillä jo tyynyjä puolillaan, mutta aina niitä lisää hamuaa. Kuulemma naisten omituisuuksia, sanoo isäntä.

-Paula

Joanna kirjoitti...

Ihan mielettömiä! Pakko saada. Toivottavasti hinta mahdollistaa hankinnan.

finnskata kirjoitti...

Asiallisia. On tehty pieteetillä ja respectiä niille jotka saavat raafisista muodoista noin paljon uutta irti.

nuokku kirjoitti...

Voi mitä kaunokaisia! Ne niin huutelevat päästä uuden Wilhelmimme kaveriksi täydentämään olohuonettamme.

Jonna kirjoitti...

paula: tyynyhulluus se on täälläkin. niitä alkavat olla kaapit täynnä, mutta näitä on silti pakko saada. ;-)

joanna: hinnatkin ovat näissä tekstiileissä on kunnossa, se on ollut suunnittelijakaksikon päämäärä koko ajan. eipä jes!

finnskata: sepä se! musta tuohon graafisuuteen on saatu poikkeuksellista pehmeyttä. johtunee tietysti materiaalista, mutta on siinä jotakin muutakin.

nuokku: sopisivat vallan hyvin wilhelmin seuraksi. :-)

Janne kirjoitti...

Oh, I want all of them!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...