maanantai 18. maaliskuuta 2013

Hyvä päivä

"Näen tän mun koko homman sellaisena hyvän promotoimisena. Yritän keskittyä edes johonkin positiiviseen asiaan, koska yleensä sellainen löytyy, jos edes vähän jaksaa hakea. Maailma on täynnä hirvittäviä asioita, enkä mä niiltä halua ummistaa silmiäni, mutta kyllä mä haluan laulaa mieluummin vaikka ensirakastumisen hetkestä."
Samae Koskinen, Nyt-liite 18.3.2013

Komppaan. Olen loputtoman kyllästynyt kaiken vallanneeseen kielteisyyteen ja piilovittuiluun, joka verhotaan muka muodikkaasti sarkasmiin. Ihmisiin, jotka näkevät juuri ja juuri oman napansa eivätkä viitsi välittää, että maailma on täynnä a) oikeaa pahaa, jonka pitäisi panna asiat perspektiiviin, ja b) hyvää, jonka äärelle saa ja pitääkin pysähtyä. Koska se on paljon suurempaa ja rohkeampaa kuin kusipäisyys. "Enemmän punkkia kuin mikään", kuten Koskinen toteaa.

Kipin kapin ennakkokuuntelemaan Samae Koskisen uutta Hyvä päivä -levyä Nytin sivuille. Ja kuunnelkaa ajatuksen ja ajan kanssa.

7 kommenttia:

//Terhi // kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Pistän kuunteluun. Itselläni soi Matti Johannes Koivu, tuo suomalaisen melankolian toiveikkain tulkki.

Laura kirjoitti...

Aivan samoilla linjoilla! Menee kyllä kunteluun täälläkin. Pitäisi enemmän muistaa keskittyä positiivisiin asioihin, vaikka ihan niihin pieniinkin. Erityisesti näin pitkän ja synkän talven jälkeen kaipaakin positiivisia ajatuksia ja säveliä. Kiitos siis kevätmusavinkistä :)

Laiza kirjoitti...

Kuuntelin jo päivällä =)

Tuo nimibiisi on aivan loistava hyvänmielentuoja!

Tiina kirjoitti...

Kiitti vinkistä, "konsertti" puhalsi sukat jalasta ja muutkin biisit iskee. Kuulostaa täydelliseltä musalta sunnuntaihin tai kesään :)

Hanne kirjoitti...

Ihanaa musiikkia!
Positiivisuus pitäisi olla jokaisen asenteena:)

Jonna kirjoitti...

älkääpä muuta sanoko: positiivisuutta kaivataan totisesti kaiken kaamoksen jälkeen – plus tähän kammottavan kylmään maaliskuuhun. ja joka ikiseen päivään muutenkin. ei maksa paljon kääntää suupielet kohti kattoa, sillä kun on tapana tarttua muihinkin. :-)

Hosuli kirjoitti...

Samaa mieltä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...