torstai 21. maaliskuuta 2013

Esimerkillistä

Tuntuu kuin olisin jossakin toisaalla töissä: Kerä ei näytä enää siltä, miltä se näytti marras-joulukuussa, kun hyllyt täyttyivät paksuista langoista, mustista, valkoisista, harmaista, ruskeista, kylläisistä kullankeltaisista ja kupareista. Se on se kevät, joka saapui lankakauppaankin koralleineen, vadelmineen ja lappapuuronpunasineen. Mietin kaiken aikaa, mihin tarraisin, mutta mihin se seepra raidoiltaan pääsisi: tekeleeni ovat mustia ja harmaita ja jos vallan villiksi heittäydyn, kellertäviä. Tai roosaisia, sellaisia puuterisia.

Samat värit kuuluvat kotiinkin, mutta kera valkoisen ja puunruskean. Väriä tuovat viherkasvit, jos ne vain jaksavat sinnitellä hengissä. Kirsikkapuunoksatkin ovat kauniita – ja magnoliat! Vai ovatkohan nuo Vosgesgesparis'n risut niitä?

Siinä on muuten koti, jonka hengessä on jotakin ainutkertaista ja elämänmakuista, semmoisen rauhallisen elämän, josta tykkään. Vaikka olohuoneen matosta ja keittiön mustista maskiteippirukseista luopuisinkin.

Love these pictures of Vosgesparis' home. (c) Debi Treloar.

3 kommenttia:

Mariela kirjoitti...

Love her house, is amazing!
xx

nuokku kirjoitti...

Mulle niin tuli eilen noista Expediteistä mieleen samainen blogi ja tuo valkoinen taso. Meilläkin oli harkinnassa laittaa mustanruskean bestån päälle lautoja, mutta sai toistaiseksi jäädä kun ei kotoa muuten mitään vaaleaa puuta löydy.

Le Trung Thanh kirjoitti...

cool post. very informative. I'm going to bookmark your website and keep checking for new data.
Thanks and keep posting.

3D Architectural Rendering

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...