keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Niin se mieli muuttuu

Ikean Expedit-hylly ei ole lukeutunut haluan ehdottomasti -listalleni sitten vuoden 2006, mutta niin se mieli vain muuttuu, kun jakaa kotinsa satojen vinyylilevyjen kera eikä kertakaikkiaan keksi (lue: ole kyllin varakas, jotta voisi hankkia kasan Montanoita), minne ne laittaisi.

Että ehkäpä meille muuttaa pari valkoista Expeditiä, jotka voivat näyttää myös hyviltä, kuten Suvin (ylinnä) ja Remodelista-blogin kuvat kertovat.

Ikea's Expedit is a piece of furniture I haven't really liked in a long time. I guess one of the reasons is that it's everywhere. And the quality isn't something to last forever. But still, in this home and in this situation Expedit has started to look as a good option to store our vinyls. These two pictures by Suvi and Remodelista certainly prove that Expedit can be stylish as well.

10 kommenttia:

Riikka - Hunajaista kirjoitti...

Mä just oon heivaammassa meidän expeditit pihalle, vinyyleille toimineet hienosti muttei toimineet tilassa...lundia korvaa nyt sen. Kuvissa kyl aivan huiput! :)

hr kirjoitti...

O-HO! :)

Mariela kirjoitti...

Look really nice that way!
x

Anonyymi kirjoitti...

Olethan kysynyt lupaa kuvien julkaisemiseen jos olet lainannut toisen blogista?

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mietitty täällä. Ajaako käytännöllisyys ulkonäön edelle. Vielä kun joku keksisi loistavan idean miten sijoittaa noin tuhat cd-levyä, niin ettei kaluste näyttäisi raskaalta... Tai levyt.

Jonna kirjoitti...

riikka: teidän lundianne näyttävät niin hyviltä! ja paranevat vain vanhetessaan, mitä ei ehkä expediteistä voi sanoa... :-)

anonyymi: sanopa se – käytännöllisyyden ja kauneuden suhde on meilläkin jatkuvan mietinnän alla. mutta myönnettävähän se on, että lapsi-, kissa- ja levykodissa pitää silloin tällöin panna se käytännöllisyys ykköseksi. ainakin hetkeksi. ;-)

Piia kirjoitti...

Tyylikkäitä kuvia! Kiehtovan kaunista.

Tiina - Fanni ja Kaneli kirjoitti...

Yksi expedit on jo täällä ostettu harkitsematta ja vähän aikaa katseltua heivattu ulos. Jotenkin viha-rakkaussuhden niihin kyllä jatkuu. Näissä kuvissa toimii niin kauniisti!

Jonna kirjoitti...

Tiina: Sano muuta! Jos ne olisivat parempaa tekoa, niin niistä voisi tykätä täysin sydämin. Mutta kun tuppaavat kulahtamaan liian nopeasti. Eipä sillä, ensi viikolla täytynee hakea oma Expedit-satsi... :-)

Anonyymi kirjoitti...

Meillä vinyylit säilytetään Bauhausin vanerilaatikoissa, kahden pitkän artekin ritiläpenkin alla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...