lauantai 2. maaliskuuta 2013

Myydään

Tiputellaanpa taas muutamia tarpeettomaksi käyneitä tavaroita myyntiin. Jatkoa seuraa, mutta vasta huomisen puolella.

Edetään tällä kerralla huutokauppameiningillä. Jätä siis tarjouksesi kommenttilaatikkoon. Aikaa on aluksi keskiviikkoon asti, jos et sitten intoudu osta heti -hinnasta, joka toimii samalla hintavarauksena. Neuvotella kyllä passaa ja sähköpostia pistää.

MYYTY! Aloitetaan laukuilla. Ensiksikin uutta kotia katselee Samujin konjakinruskea Tori Bag, jolla on ikää alta vuosi. Laukku on hyvässä kunnossa, mutta sisäpuolen valkoinen puuvillavuori on paikka paikoin tummunut. En minä tästä muuten luopuisi, mutta kun tungen sen kerta toisensa perään liian täyteen ja kärvistelen sitten kipeän hartianseudun kanssa. Uusi Tori Bag maksaa 545 euroa, mutta tämän lähtöhinta on 150 euroa (edit: hinta tällä hetkellä 250 euroa). Osta heti -hinta on 300 euroa.

MYYTY! Toinen kodinvaihtaja on Lumin Mhann-sarjan James-laukku. Paksua ja pehmyttä nahkaa, joka on parin käyttövuoden aikana vain komistunut. Jameksessa on pehmustettu tasku kannettavalle ja kaksi muuta osiota muille tavaroille. Lähtöhinta on 80 euroa, osta heti -hinta 150 e (edit: hinta tällä hetkellä 95 euroa, edit 2: 100 e). Lisätietoa laukusta löytyy täältä: http://www.shoplumi.com/epages/OVK.sf/en_US/?ObjectPath=/Shops/18052009-142248/Products/%22MH%20James%20Business%20Bag%22/SubProducts/%22MH%20James%20MH026-CHA%22.

Huomenna lisään tänne yhden sohvan, jep, sen Valannin valkoisen nahka-Venlan, mustan Marimekon nahkaolkalaukun (liki pränikkä), Baggun repun (edit: myyty) ja Hayn mustan DLM-pöydän kokoa XL. Ainakin. Kysellä saa jo nyt.

MYYTY! Ja sitten on sen sunnuntaipäivityksen aika. Aloitetaanpa taas laukulla. Marimekon musta, nahkainen Olkalaukku on aivan uudenveroinen. Lähtohinta on 70 e, osta heti -hinta 120 e.

MYYTY! Hayn Don't Leave Me XL -pöytä on sekin kuin uusi, ollut käytössä neljä viisi kuukautta. Pöytä on musta, sen halkaisija on 48 cm, korkeus 50/65 cm. Lähtöhinta 120 euroa, osta heti -hinta 150 e.

MYYTY! Ajattelimme myydä myös Valannin valkoisen, 3-istuttavan Venla-sohvan kromijaloilla. Venla on ehkäpä paras istuttava ikinä, mutta puutalo taitaa tarvita kankaisen sohvan, jotta feng shuit osuisivat oikeaan tai jotakin. ;-) Noin 15 kuukauden ikäinen sohva on hyvässä kunnossa, mutta toisessa istuintyynyssä on kymmenkunta pientä kissankynnenjälkeä. Kuvaan ne kyllä halukkaille. Sohvan ovh. oli 3 500 euron pinnassa, mutta nyt se lähtisi huomaten halvemmalla. Lähtöhinta on 1 000 euroa.

12 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Onko Marimekon laukku tuo perinteinen Ratian laukku? Minkä hintainen? =)

Jonna kirjoitti...

Heidi: Juu, se se on. Ajattelin sille osta heti -hinnaksi 120 euroa.

Maijusha kirjoitti...

Minkäs värinen reppu on?

Jonna kirjoitti...

Baggu on tummansininen (navy), mutta se meni jo. :-)

Maijusha kirjoitti...

Harmi mun kannalta mutta hyvä juttu kuitenkin :)

HouseBird kirjoitti...

Mitä pyydät pöydästä?

Jonna kirjoitti...

HouseBird: Ajattelin laittaa osta heti -hinnaksi 150 euroa.

Stacy Deathsatan kirjoitti...

110e Jamesista?
t. helenalundhal@gmail.com

Jonna kirjoitti...

Stacy: James meni juuri osta heti -hinnalla. Kiitos kuitenkin tarjouksesta.

Heidi kirjoitti...

Myöhästyin... =(

Tuulityttö kirjoitti...

Hei, onko sohva yhä kaupan? Saisinkohan kuvia lisää osoitteeseen katazta@gmail.com ? Kiitos

Jonna kirjoitti...

Moi, Tuulityttö. Sohva meni jo, täytyykin päivittää tilanne postaukseen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...